Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI Corsaır Vengeance Rgb 64GB (2X32GB) Ddr5 6000MHZ CL30 Amx Expo Ram - CMH64GX5M2B6000Z30 RAM ile uyumlu mudur? Ram uygunluk sayfasında kodu göremedim ama deneyen var mı?
O anakartta sıkıntı mı var ?Anakartı almadıysan alma
uyumlu hocam bir sorun olmazGigabyte X870 AORUS ELITE WIFI Corsaır Vengeance Rgb 64GB (2X32GB) Ddr5 6000MHZ CL30 Amx Expo Ram - CMH64GX5M2B6000Z30 RAM ile uyumlu mudur? Ram uygunluk sayfasında kodu göremedim ama deneyen var mı?
O anakart gayet güzel ve f/p,uyumludur.Anakartı almadıysan alma
Satın aldım birkaç gün önce. Neden satın almayın dediniz acaba?Anakartı almadıysan alma
Hocam çoğu kişinin gigabyte anakarta ön yargısı var sorunlu vb. diye ama onlar 2019'da kaldı şuanda çok f/pYorumlarınız için teşekkür ederim. Gigabyte desteğe mesaj atmıştım. Oradan desteklenmediğine dair bir mesaj aldım. ORJİNAL METİN
After checking, we have confirmed that the DDR isn't compatible with the motherboard.
You may refer to the QVL and select the compatible DDR to use.
Satın aldım birkaç gün önce. Neden satın almayın dediniz acaba?
Msi x870 alacaktım forumda da onla ilgili baya bir konu başlığı vardı problemler ile ilgili. Bende Gigabyte aldım. İnşallah problem çıkmadan kullanırız.
Gigabayt anakartlar güvenli gelmiyor birçok Boot sorunu gördüm ve duydum birde ram kanadında çok desteği yok ram seçiyor ben tercih etmezdim Bios problemleri de olabiliyor zaman zamanO anakart gayet güzel ve f/p,uyumludur.
En son Gigabyte B650 AM5 serisinde ; X3D işlemciler için Biosdan Gpu devre dışı bırakma ve Cpu çoklu çekirdek kapatma açma ayarı sorunluydu Bios güncellemesi ile düzeltildi. Şu an sadece otomatik Ram frekansı arttırma sorunu var onu da çoğu kişi manuel ayarlıyor sorun değil yani.Gigabayt anakartlar güvenli gelmiyor birçok Boot sorunu gördüm ve duydum birde ram kanadında çok desteği yok ram seçiyor ben tercih etmezdim Bios problemleri de olabiliyor zaman zaman