Merhaba arkadaşlar ben yeni sistem parçaları aldım işlemci AMD Ryzen 5 5500 anakarta fanını takarken işlemci pinlerini yamulttum yeni işlemci alsam bu anakartta çalışır mı anakart soketime bakar mısını pinler düzgün mü diye.
Pek bir şey anlaşılmaz bu tip sokete bakarak, ama zarar görcek de bir yapısı yok, bence sorun yoktur sokette.Merhaba arkadaşlar ben yeni sistem parçaları aldım işlemci AMD Ryzen 5 5500 anakarta fanını takarken işlemci pinlerini yamulttum yeni işlemci alsam bu anakartta çalışır mı anakart soketime bakar mısını pinler düzgün mü diye.
Fanı takarken işlemci yapıştı fanla Birlite çıktı umarım anakart zarar görmemiştirPek bir şey anlaşılmaz bu tip sokete bakarak, ama zarar görcek de bir yapısı yok, bence sorun yoktur sokette.
Benim bir arkadaş iki kere fanla birlikte çekti işlemciyi, ne işlemci ne anakart hasar gördü. Sanmıyorum anakartta sıkıntı olacağını.Fanı takarken işlemci yapıştı fanla Birlite çıktı umarım anakart zarar görmemiştir
Tamam teşekkürlerBenim bir arkadaş iki kere fanla birlikte çekti işlemciyi, ne işlemci ne anakart hasar gördü. Sanmıyorum anakartta sıkıntı olacağını.