Yardım Anakart Söket Değişimi (H610M-H)

L İ N C O L N

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
Gigabyte H610M-H anakartın işlemci söket kısmındaki pinler kırılmış çok sıcak çalışıyor.

Değişimini yapmak mümkün mü? Mümkünse ortalama fiyatı nedir?

Ekli dosyalar

• 7F0CF7EE-AE82-469D-8A8A-9703B9A50B8D.jpeg
    7F0CF7EE-AE82-469D-8A8A-9703B9A50B8D.jpeg
    279.1 KB · Görüntüleme: 8

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Servise gönderin. Size ücret çıkarırlar. Kabul ederseniz yaparlar.

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
O şekilde kullanmanızı tavsiye etmem. Diğer parçalara özellikle işlemciye zarar verebilir. Bu tarz soket değişimi yapabilecek tek bir yer aklıma geliyor. Ensa bilgisayar adında bir teknik servis. Genelde ekran kartı tamiri yapıyorlar fakat bir iletişime geçip sormanızı tavsiye ederim. Tamirini yapıyorlarsa birde youtube video atarlarsa izlemesi ilgi çekici olacaktır.

KS

L İ N C O L N

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
O şekilde kullanmanızı tavsiye etmem. Diğer parçalara özellikle işlemciye zarar verebilir. Bu tarz soket değişimi yapabilecek tek bir yer aklıma geliyor. Ensa bilgisayar adında bir teknik servis. Genelde ekran kartı tamiri yapıyorlar fakat bir iletişime geçip sormanızı tavsiye ederim. Tamirini yapıyorlarsa birde youtube video atarlarsa izlemesi ilgi çekici olacaktır.
Bu benim yedek anakartım bu şekilde kullanmıyorum zaten. Ensa bilgisayarı duymuştum İstanbul'daydı sanırsam bi ara bişey sorduğumu hatırlıyorum. Göndereceğimi de pek sanmıyorum ama yinede bi fikir almak için sorayım. Teşekkürler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri