- Tepki
- 4
Anakart işlemci soketini degiscem degistikten sonra masaustunde sıcaklık yukselirmi normal sıcaklık 1
İşlemci soketi derken neyi kasttettiniz? İşlemciyi mi değiştireceksiniz, anakarttaki soketi mi? Sıcaklık neye göre yükselir mi, normal sıcaklığınız 1 derken? Soket değişimini yetkili servis tamir veya değişimini yapar. Sıcaklık değişmez.Anakart işlemci soketini degiscem degistikten sonra masaustunde sıcaklık yukselirmi normal sıcaklık 1
Benim pinler yamuldu soket degiscem mside sıcaklık artarmiİşlemci soketi derken neyi kasttettiniz? İşlemciyi mi değiştireceksiniz, anakarttaki soketi mi? Sıcaklık neye göre yükselir mi, normal sıcaklığınız 1 derken? Soket değişimini yetkili servis tamir veya değişimini yapar. Sıcaklık değişmez.
Normalde ne ise o olur sıcaklıklarınız değişim olmaz. İşlemi yetkili servise yaptırmanız en doğrusu olur.Benim pinler yamuldu soket degiscem mside sıcaklık artarmi
Normal bilgisayarci yapamazmiNormalde ne ise o olur sıcaklıklarınız değişim olmaz. İşlemi yetkili servise yaptırmanız en doğrusu olur.
Mahalle bilgisayarcının yapacağı bir iş değil. Özel makineler ile ısıtılarak sökülüp, lehimlerinin yenilenip yerine yenisinin takılması lazım. Takılan yeni soketin de yan sanayi olup olmaması performansı etkileyebilir. Normal bir bilgisayarcının elinde orjinal markanın soketi olmayabilir.Normal bilgisayarci yapamazmi
Kaca yaparlar servis olmuyan yapabilcen varMahalle bilgisayarcının yapacağı bir iş değil. Özel makineler ile ısıtılarak sökülüp, lehimlerinin yenilenip yerine yenisinin takılması lazım. Takılan yeni soketin de yan sanayi olup olmaması performansı etkileyebilir. Normal bir bilgisayarcının elinde orjinal markanın soketi olmayabilir.
Ortalama eğer garantisi devam ediyorsa 2k flnKaca yaparlar servis olmuyan yapabilcen var
Ne diyon kendisi 1700 ben yenisini alirimOrtalama eğer garantisi devam ediyorsa 2k fln
Bu kartın kalitesine göre değişir ama yani soket değişiyorNe diyon kendisi 1700 ben yenisini alirim