Öneri Anakart Tavsiyesi

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
arkadaşlar şuan asus prime a320m k anakartım var

Ryzen 5 5600x
Rx 6600
corsair vengeance 16gb 3200mhz

Yukarıda belirttiğim bileşenlerle kullanıyorum sizce daha yeni bir anakarta geçmem mantıklı mı ? Mantıklı ise öneriniz nedir? Wifi ve birden fazla m2 ssd slotu olursa işimi görür teşekkür ederim şimdiden.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,486

Ryzen 5 5600x
Rx 6600

Yukarıda belirttiğim bileşenlerle kullanıyorum sizce daha yeni bir anakarta geçmem mantıklı mı ? Mantıklı ise öneriniz nedir? Wifi ve birden fazla m2 ssd slotu olursa işimi görür teşekkür ederim şimdiden.

KS

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40

hocam sizce mantıklı bir yükseltme olurmu yoksa gerekli değil mi

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

Ryzen 5 5600x
Rx 6600

b550 alabilirsin , asus tuf öneririm

mantıklı bir yükseltme değil yani değil mi
anakartlar perfomansı etkilemez ama sana önerim , bütceni 1 yıl daha toplayıp amd yeni islemci cıkartırsa onu alman ve anakartıda mecburen değistirmelisin tabi amd soketini değistirmezse

KS

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
b550 alabilirsin , asus tuf öneririm

anakartlar perfomansı etkilemez ama sana önerim , bütceni 1 yıl daha toplayıp amd yeni islemci cıkartırsa onu alman ve anakartıda mecburen değistirmelisin tabi amd soketini değistirmezse

Teşekkürler işlemci ve ekran kartı alırken tam performansta kullanamazsın demişlerdi o yüzden değiştirmeyi düşündüm gerek yok sanırım bi 16 ram daha alıp çift kanal kullanırım daha mantıklı sanırım..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri