Anakart Tavsiyesi?

Deniz_G

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar öncelikle sa sistemimde;

MSI MB B760M GAMING PLUS WIFI SOKET 1700 DDR5 6800(OC) üzerinde işlemci olarak i7 14700k kullanıyorum fakat memnun değilim bobin sesi var anakartta alalı yaklaşık 1 sene kadar olacak sistemim tamamen beyaz
Oc destekli olur veya olmaz farketmez yeni bir 1700 pin destekli anakarta geçmek istiyorum hızlı bir şekilde asus rog serisi veya msi anakart güzel sorunsuz problem yaratmayan bobin sesi sorunu olmayan bir anakart tavsiyesi verirseniz ve bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Maks 20k limitim var

KS

Deniz_G

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ASUS ROG Strix Z790-F Gaming WIFI II
MSI MAG Z790 Tomahawk WIFI DDR5
Bu anakart hakkında bilgi sahibi olan kullanan varsa yardımcı olabilir mi tavsiye eder misiniz

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442
Asus Rog strix kalitesinin üzerine anakart tanımam ama fiyat olarak pahalı, almaya değmez. O bütçeyle soket değişikliğine gidilir 1851 ultra k sersine. 14. nesil İntel için anakarta harcayağın para en fazla 20 K.

KS

Deniz_G

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Asus Rog strix kalitesinin üzerine anakart tanımam ama fiyat olarak pahalı, almaya değmez. O bütçeyle soket değişikliğine gidilir 1851 ultra k sersine. 14. nesil İntel için anakarta harcayağın para en fazla 20 K.
Sağol hocam teşekkür ederim mag tomahawk konusunda düşünceniz nedir

Besonders

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
@narcotic
Bunu ispatlayacak testlerin linkini paylaşır mısınız?
Ben de 14600KF işlemci ve B760 anakart kullanıyorum. Herhangi bir darboğaz oluşumu tespit etmedim.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442
@narcotic
Bunu ispatlayacak testlerin linkini paylaşır mısınız?
Ben de 14600KF işlemci ve B760 anakart kullanıyorum. Herhangi bir darboğaz oluşumu tespit etmedim.
İlk sistemimde bende B760 Kullanıyorum ama Z serisi gibi oc yapmaya izin vermiyor elimdeki 6400 MHZ ramleri 5800 frekanslarda kullanmama izin vermiyor başka sorunu yok. Aynı sorunu yaşayanlar var. Darboğaz duruma göre değişir öyle bi problemim olmadı.

KS

Deniz_G

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Msi tarafında en yaygın tercih edilen model, gayet kalitelidir. Tam model linkini atarsan detaylı inceleriz.

MSI MAG Z790 TOMAHAWK MAX WIFI Modeliydi ama hiç bir sitede stok kalmamış olan da hepsiburada üzerinden satılıyor o da fahiş fiyat 55k üzerinden satılıyor 1 ay önce 17k ya satılıyordu​

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442

MSI MAG Z790 TOMAHAWK MAX WIFI Modeliydi ama hiç bir sitede stok kalmamış olan da hepsiburada üzerinden satılıyor o da fahiş fiyat 55k üzerinden satılıyor 1 ay önce 17k ya satılıyordu​

Acelen yoksa 55 K olanı Hepsiburada üzerinden favorilere ekle fiyatı normale dönünce bidirim alırsın. Max ile normal arasında güzel farklar var iyi seçim yapmışsın. Asus Rog Strix te alabilirsin M2 Gen 5 desteği olan varsa, yoksa acele etme.

KS

Deniz_G

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Acelen yoksa 55 K olanı Hepsiburada üzerinden favorilere ekle fiyatı normale dönünce bidirim alırsın. Max ile normal arasında güzel farklar var iyi seçim yapmışsın. Asus Rog Strix te alabilirsin M2 Gen 5 desteği olan varsa, yoksa acele etme.
Gün geçtikçe sarpa sarıyor gibi ama biraz daha bekleyeceğim hocam ama alternatif olarak bir kart var sizin düşüncenizi de merak ediyorum
Asus ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI II Intel Z790 DDR5 8000 LGA1700 DP HDMI 5x M2 USB3.2 WiFi 7 ATX (ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI II ) Anakart https://app.hb.biz/V8KpCJDjkLpu
Bu anakartın 2.eli var ama 2.el almaya çok sıcak bakamıyorum 1 yıllık kullanılmış bir anakart var sahibinden üzerinden ilanda linki paylaşıyorum
https://shbd.io/s/7Mebfz8b

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442
Gün geçtikçe sarpa sarıyor gibi ama biraz daha bekleyeceğim hocam ama alternatif olarak bir kart var sizin düşüncenizi de merak ediyorum
Asus ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI II Intel Z790 DDR5 8000 LGA1700 DP HDMI 5x M2 USB3.2 WiFi 7 ATX (ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI II ) Anakart https://app.hb.biz/V8KpCJDjkLpu
Bu anakartın 2.eli var ama 2.el almaya çok sıcak bakamıyorum 1 yıllık kullanılmış bir anakart var sahibinden üzerinden ilanda linki paylaşıyorum
https://shbd.io/s/7Mebfz8b
İkinci el alınmaz. Birazdaha araştır çıkar karşına bende inceliyorum.

uyl0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Arkadaşlar öncelikle sa sistemimde;

MSI MB B760M GAMING PLUS WIFI SOKET 1700 DDR5 6800(OC) üzerinde işlemci olarak i7 14700k kullanıyorum fakat memnun değilim bobin sesi var anakartta alalı yaklaşık 1 sene kadar olacak sistemim tamamen beyaz
Oc destekli olur veya olmaz farketmez yeni bir 1700 pin destekli anakarta geçmek istiyorum hızlı bir şekilde asus rog serisi veya msi anakart güzel sorunsuz problem yaratmayan bobin sesi sorunu olmayan bir anakart tavsiyesi verirseniz ve bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Maks 20k limitim var

KS

Deniz_G

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İkinci el alınmaz. Birazdaha araştır çıkar karşına bende inceliyorum.
Günlerim bakmakla geçiyor 😅

Prime serisine çok sıcak bakmıyorum

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442
Olur o kadar ben kullandığım sistem için 3 ay araştırma yaptım, parça bekledim vs.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri