Anakart Ve Işlemci Değişimi Sonrası Format Atmaya Gerek Var Mı?

LanceVanceDance

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
Ben B450'den B550'ye geçtim fakat işlemcim aynıydı. Chipset driverı silip yeniden kurdum bir sorun yaşamadım.
B450 kullanıyorken de 2600'den 5600'e geçtim yine sorun yaşamadım.

Sen de format atmadan devam edebilirsin. Sorun yaşamazsan kullanmaya devam et öyle. Şart değil.

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
Ben B450'den B550'ye geçtim fakat işlemcim aynıydı. Chipset driverı silip yeniden kurdum bir sorun yaşamadım.
B450 kullanıyorken de 2600'den 5600'e geçtim yine sorun yaşamadım.

Sen de format atmadan devam edebilirsin. Sorun yaşamazsan kullanmaya devam et öyle. Şart değil.
Valla bende oldu şimdi hatta benim PC teknik servisten geldi 2 gün önce işlemci değişti ekran kartı anakart değişti şimdi sorun çıkarttı sıfırladım bide işlemci ile yüklenmesi gereken birşey varmi

LanceVanceDance

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
Valla bende oldu şimdi hatta benim PC teknik servisten geldi 2 gün önce işlemci değişti ekran kartı anakart değişti şimdi sorun çıkarttı sıfırladım bide işlemci ile yüklenmesi gereken birşey varmi
Gerek yok aslında. Ama AMD işlemci anakart kullanıyorsan AMD Chipset driver ve Ryzen Master'ı indirebilirsin.

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Selamlar temiz format atmama gerek mı? Bazı yerlerde var diyorlar bazı yerlerde gerek yok diyorlar bilemedim.
hocam atman en doğrusu olur. işlemci yükselttiğimde mavi ekran yiyordum format attım düzeldi. stabil calısması icinde bence kesinlikle format atın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri