Soru Anakart Ve Işlemci Uyumu

Yoshimura

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle herkese merhabalar....
Sizlere bir konuda danışmak istiyorum.
Anakart ve işlemcimi yükseltme kararı alıp ürünleri satın aldım, geldi ama daha kurulum yapmadım... Aslında 2 gün araştırdım ancak, bu 2 ürün ile setup yapan sadece 2 video buldum yabancı kaynaklı. TR de bu iki ürünü bir araya getirip, yorumlayan kimseye rastlamadım. Sizler ne düşünüyorsunuz uyumu hakkında !! TEŞEKKÜRLER....

İntel Core i7 14700k cpu
ROG Strix B760-F Gaming WiFi LGA 1700

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Öncelikle hayırlı olsun. işlemci hakkında konuşmaya bile gerek yok zaten gayet güzel yeni bir işlemci. Anakartımızda bir o kadar güzel ddr 5 ram destekli pcie 5 slotlu bir kart. Wifi olması güzel bir avantaj şahsen benim çok işime yarar. Modeme uzak olduğum için oda içi paylaşım yapmaya. 3 adet m2 yuvası var 3üde PCIe 4 destekli. hayırlı olsun derim

KS

Yoshimura

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle hayırlı olsun. işlemci hakkında konuşmaya bile gerek yok zaten gayet güzel yeni bir işlemci. Anakartımızda bir o kadar güzel ddr 5 ram destekli pcie 5 slotlu bir kart. Wifi olması güzel bir avantaj şahsen benim çok işime yarar. Modeme uzak olduğum için oda içi paylaşım yapmaya. 3 adet m2 yuvası var 3üde PCIe 4 destekli. hayırlı olsun derim
Çok teşekkür ederim.. Peki sizce B760 F i iade edip yerine,
Asus ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI 7800mhz(OC) RGB M.2 1700p
almama gerek var mı daha uzun ömürlü olabileceği dışında 5bin tl gibi bir fark vermek B760 F ile arasındaki farklar için değer mi?

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Çok teşekkür ederim.. Peki sizce B760 F i iade edip yerine,
Asus ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI 7800mhz(OC) RGB M.2 1700p
almama gerek var mı daha uzun ömürlü olabileceği dışında 5bin tl gibi bir fark vermek B760 F ile arasındaki farklar için değer mi?
benim için farketmez neyi ne kadar hangi özelliği kullanıcağınıza bağlı. benim için b760 yeterli olurdu. Z serileri geneld en üst düzey oyun için tasarlanan kartlar olması lazım yanlış hatırlamıyorsam b orta düzey kartlar fakat 760da orta düzeyin en iyi kartlarından yani oyun içinde olsa çok büyük bir fark olmaz diye düşünüyorum özelliklerine bakıp şu olsun dediğiniz varsa alabilirsiniz tabiki

KS

Yoshimura

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
benim için farketmez neyi ne kadar hangi özelliği kullanıcağınıza bağlı. benim için b760 yeterli olurdu. Z serileri geneld en üst düzey oyun için tasarlanan kartlar olması lazım yanlış hatırlamıyorsam b orta düzey kartlar fakat 760da orta düzeyin en iyi kartlarından yani oyun içinde olsa çok büyük bir fark olmaz diye düşünüyorum özelliklerine bakıp şu olsun dediğiniz varsa alabilirsiniz tabiki
Çok teşekkür ederim...🫡Tabi ki benim icinde yeterli ancak demem o ki uzunca bir süre elimi sürmek istemiyorum upgrade anlamında🤓iyi akşamlar😊

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri