Orta kısımda kopup ortaya düşmüş bir pin var. Fazla uğraşmaya değmez bence.
Simdi bak
Orta kısımda kopup ortaya düşmüş bir pin var. Fazla uğraşmaya değmez bence.
Simdi bak
Baska anakartinki olurmuOlmamış. Orada gözüne batan bir şey varsa, diğerlerinden farklı ise olmamış demektir
Demek istediğini tam anlamadım ama üstteki arkadaşın dediği gibi kopuk 2-3 tane pin gözüküyor. Ya servispoint e vereceksin 1000tl civarına soket değişimi yapacaklar ya da yeni anakart alacaksın.Baska anakartinki olurmu
Soket okadar pahalı değil anakart 2800tl ?Demek istediğini tam anlamadım ama üstteki arkadaşın dediği gibi kopuk 2-3 tane pin gözüküyor. Ya servispoint e vereceksin 1000tl civarına soket değişimi yapacaklar ya da yeni anakart alacaksın.
Yenisi nekadarmsoketinOrta kısımda kopup ortaya düşmüş bir pin var. Fazla uğraşmaya değmez bence.
Baska anakart soketi olurmuOrta kısımda kopup ortaya düşmüş bir pin var. Fazla uğraşmaya değmez bence.
Soket nerde pahalı değil? Anakartın stoğu olmadığı için fiyatı öyle.Soket okadar pahalı değil anakart 2800tl ?
Yenisi nekadarmsoketin
Baska anakart soketi olurmu
Baska anakart soketi olurmu bana sade lazimSoket nerde pahalı değil? Anakartın stoğu olmadığı için fiyatı öyle.
![]()
MSI H310M Pro-VDH Plus LGA 1151 Soket Anakart (DDR4)
MSI H310M Pro-VDH Plus LGA 1151 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Soketi kendin alıp takmıyorsun.
Olmaz.Baska anakart soketi olurmu bana sade lazim
Up
Sade soket yokmuOlmaz.
Yok.Sade soket yokmu
Lehim ile yeni pin takilirmi
Hayır.Lehim ile yeni pin takilirmi