_PhantoM_ Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 28 Eki 2022 Mesajlar 435 Tepki 64 Konum İstanbul 20 Ocak 2023 #1 Merhabalar anakartımı ve işlemcimi satıyorum üzerinden ekran kartı-ramler-ssd hariç almam gereken bana ait olan bir parça var mı?
Merhabalar anakartımı ve işlemcimi satıyorum üzerinden ekran kartı-ramler-ssd hariç almam gereken bana ait olan bir parça var mı?
Çağdaş Işık Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 13,403 Tepki 4,763 Konum 34 | İstanbul Anadolu 21 Ocak 2023 #2 Anakart ve işlemci satacaksın diye biliyorum fan kalıcak işlemcinin üstündeki diğerleri çıkacak yada fanıda çıkartıp öyle verebilirsin.
Anakart ve işlemci satacaksın diye biliyorum fan kalıcak işlemcinin üstündeki diğerleri çıkacak yada fanıda çıkartıp öyle verebilirsin.
KS _PhantoM_ Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 28 Eki 2022 Mesajlar 435 Tepki 64 Konum İstanbul 21 Ocak 2023 Konu Sahibi #3 Çağdaş Işık' Alıntı: Anakart ve işlemci satacaksın diye biliyorum fan kalıcak işlemcinin üstündeki diğerleri çıkacak yada fanıda çıkartıp öyle verebilirsin. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler başka sökmem gereken birşey var mı adama bedavadan parça vermeyelim.
Çağdaş Işık' Alıntı: Anakart ve işlemci satacaksın diye biliyorum fan kalıcak işlemcinin üstündeki diğerleri çıkacak yada fanıda çıkartıp öyle verebilirsin. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler başka sökmem gereken birşey var mı adama bedavadan parça vermeyelim.