K kadir Can Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 20 Mar 2023 Mesajlar 9 Tepki 0 25 Mar 2023 #1 Arkadaşlar benim anakartın üzerinde bilgisayar çalıştırdığım zaman üstünde turuncu bir ışık yanıyor sönüyor normal mi hiç bilmiyorum size soruyorum
Arkadaşlar benim anakartın üzerinde bilgisayar çalıştırdığım zaman üstünde turuncu bir ışık yanıyor sönüyor normal mi hiç bilmiyorum size soruyorum
Syqex Bilgisayar Uzmanı Bilgisayar Uzmanı Katılım 16 Mar 2022 Mesajlar 14,372 Tepki 5,235 Konum 26 | Eskişehir 25 Mar 2023 #2 Anakart nedir ? Modele ve ışığın yandığı yere göre değişebilir.
S servet Ünal Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 953 Tepki 117 25 Mar 2023 #3 kadir Can' Alıntı: Arkadaşlar benim anakartın üzerinde bilgisayar çalıştırdığım zaman üstünde turuncu bir ışık yanıyor sönüyor normal mi hiç bilmiyorum size soruyorum Genişletmek için tıkla ... Benimkide aynı kartım Asus prime A320mk normal dediler di bana
kadir Can' Alıntı: Arkadaşlar benim anakartın üzerinde bilgisayar çalıştırdığım zaman üstünde turuncu bir ışık yanıyor sönüyor normal mi hiç bilmiyorum size soruyorum Genişletmek için tıkla ... Benimkide aynı kartım Asus prime A320mk normal dediler di bana
Kürşat Bey Bilgisayar Uzmanı Bilgisayar Uzmanı Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 3,580 Tepki 1,341 Konum 34 | İstanbul Avrupa 25 Mar 2023 #4 Debugled kısmında yanıyor o arıza ışığı hangi parçanın yanında yanıyor dram var VGA var boot var vs sende hangisi yazıyor
Debugled kısmında yanıyor o arıza ışığı hangi parçanın yanında yanıyor dram var VGA var boot var vs sende hangisi yazıyor