Android Telefon Önerisi (Temmuz 2023)

Meraviglioso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaşlar merhaba,

12-15 Bin TL bandında gündelik kullanım için fiyat performans telefon önerebilir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

Meraviglioso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
@Sahuraka hocam arkadaşım realme gt2 diye bir telefon önerdi ama sizin bilginiz var mı acaba sizce hangisini almalı?

mete1300

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Öncelikle merhaba; Size bir öneri olarak değil ama başımdan geçen bir meseleden bahsedeceğim.
Ocak 2023'de Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8/256 Cihazı, Xiaomi Eskişehir mağazasından satın aldım. Aradan 3 ay geçti geçmedi ve telefonun ekranı durduk yere yeşil olmuş ve çizgi çizgi halde kalmış şekilde buldum.
Güç düğmesi ve ses kısma tuşuna basılı tutarak normale döndürebildim ama bu sorunu başlarda haftada 1-2 kez yaparken şu an (Haziran 2023 - Temmuz 2023) günde 2 kez yapar hale geldi.

Telefon ekranı EK' kısmında da göreceğiniz gibi donmuş bir vaziyette kalıyor. (Çağrı almıyor, Sms ve bildirim almıyor, alarm çalmıyor.) Yani kısacası sistem tamamen donuyor ve yeşil zemin üzerinde siyah çizgiler halinde kalıyor.
İki kez Xiaomi Evofone Yetkili Teknik Servisine gitmesine rağmen Servis cihazı onarmadan geri gönderiyor.

Bkz. Xiaomi Redmi Note 10 Pro - Yeşil Ekran Sorunu Ve Teknik Servis Sorunları

Web de yaptığım araştırmalar sonusu Note 10 Serisi ve Note 11 Serisinde bu hata sıklıkla gözlemlenmiş. Bu söylediklerim biraz uzun oldu ama bunları da dikkate alarak kendine bir Android cihaz seçmeni, özellikle teknik servis açısından çok yeterli ve güçlü bir firmanın telefonunu almanı tavsiye ediyorum. 🍏

Ekli dosyalar

• hata_1.jpeg
    hata_1.jpeg
    448 KB · Görüntüleme: 4

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri