Aniden kitlenme vs.

Yiğit Konuk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Olay görüntüleyesinden baktım böyle birşey vardı valorant oynuyorum aniden kitlendi gibi yani dondu pc kapandı no signal fakat kasa çalısıyordu hayla reset attım sonra oyuna devam ettim,daha öncedende oluyordu çok umursamadım önceden memory magnet hatası alıyorum ram değiştim düzelmişti mavi ekran almıyorum aniden kitleniyor disk sorunuda olabilirmi ? yanlış cümleler kurmuş olabilirim beni anlayan abilerim kardeşlerim yardımcı olursanız sevinirim :)...
r5 1600 af​
rx 570 8gb​
hyprex 8gb 3000mhz ram 1x8​
b450m s2h ​
powerboost 500w​
Lütfen yardımcı olurmusunuz format atmayı düşünüyorum birde.

https://prnt.sc/vgtfmd

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Mavi ekran alıyor olabilirsiniz. Ekranı görmüyor olmanız mavi ekran almadığınız anlamına gelmez. C:\ Windows\Minidump klasöründe dosyalar var mı bakın varsa arşivleyin ve bir yere yükleyin link paylaşın. Bu dosyalar mavi ekran aldığınıza dair hata dosyalarıdır.

Ayrıca PSU modeliniz çok iyi değil oda sistemdeki gücü bazı bileşenlerde veya sistem genelinde kesiyor olabilir. Oda büyük bir soru işareti bilginiz olsun.

Hüseyin Güneş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
aynı sorunu ben de yaşıyorum f class 1.1 almıştım aldığım günden beri var. Garantiye de yolladım çözülmedi. Forumda baya yaşayan var ama çözüm yok açıkçası pch ye güvenip almıştım güvenim kırıldı, tekrar foruma bakayım dedim belki çözüm vardır diye ilk konu halen aynı hata.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bios güncellemeleriniz ekran kartı güncellemeleriniz ve windows güncellemelerinizi en güncel şekilde tutun ve mümkünse PSU kaliteli olmadığından değiştirip deneyiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri