- Tepki
- 2,986
Daha önce bilgisayarı yapılmıştı, bende ekipmanı yapmak istedim.
Ben razer tercih ederdim
Ben razer tercih ederdim
Kesinlikle Logitech eskidende hem iş hem oyuncu kesime hitap ettigi icin urunleri bütcesi o izlenimi biraktilogitech bana görüntü anlamında hep ucuz kalitesiz hissiyatı vermiştir razer güzel sade ama steelseries tam bir oyuncu ekipmanı ya
Razer a vermişsin amaSteelseries bence de
Hocam yanlış basmisimdir pardon dalginim bu aralar biraz burda kafa dağıtıyorumRazer a vermişsin ama
Logitceh bence sadece direksiyonlarda iyiBen Razer aldım o yüzden Razer işaretledim fakat Ss hiç kullanmadım insanlar çok sık önerirken görüyorum belki ekipman değiştirmek istersem ileride Ss bir ekipman almaya çalışabilirim. Logitech çok kronik arızası ile ünlü sürekli bu tür şikayetler görüyorum o yüzden pek sıcak duramıyorum o markaya karşı
Kesinlikle dediğin gibi olabilir direksiyonlarından memnun kalmayanda görmedim hiçLogitceh bence sadece direksiyonlarda iyi
Razer mouse konusunda en iyi mouseye sahip şu an. Kulaklık olarakta steelseriesten iyi. Klavye olarak steelseries apex pro tkl hariç iyi değil bence.logitech bana görüntü anlamında hep ucuz kalitesiz hissiyatı vermiştir razer güzel sade ama steelseries tam bir oyuncu ekipmanı ya
Gpro xin hakkını verelim ama şimdi pahalı felan ama güzel mouse yenilenirse iyi olur.Logitceh bence sadece direksiyonlarda iyi
ssin çoğu ürünü gereksiz pahalı iyice araştırBen Razer aldım o yüzden Razer işaretledim fakat Ss hiç kullanmadım insanlar çok sık önerirken görüyorum belki ekipman değiştirmek istersem ileride Ss bir ekipman almaya çalışabilirim. Logitech çok kronik arızası ile ünlü sürekli bu tür şikayetler görüyorum o yüzden pek sıcak duramıyorum o markaya karşı
Logitech ve razer baş başa diyebiliriz ama logitechin en iyi mousesi(gpx) eskide kaldı biraz. Yenilenirse çok iyi olur.Kesinlikle Logitech eskidende hem iş hem oyuncu kesime hitap ettigi icin urunleri bütcesi o izlenimi birakti
Tasarım ne kadar önemli bilmiyorum… Çoğu ürünleri gereksiz pahalı.Düşünmeden SteelSeries. Ergonomik, göze hitap eden hoş tasarım, her ekipmanı kolayca config edebilmen için uygulama, en önemlisi uzun ömürlü ve dayanıklı olması.
Dostum hem anket açıyorsun insanlar fikirlerini söylüyor gidip razer daha iyi diyorsun böyle yapmaya devam etmeRazer kulaklık, klavye, mouse olarak tüm markalardan önde.
Razer mouse konusunda en iyi mouseye sahip şu an. Kulaklık olarakta steelseriesten iyi. Klavye olarak steelseries apex pro tkl hariç iyi değil bence.
Gpro xin hakkını verelim ama şimdi pahalı felan ama güzel mouse yenilenirse iyi olur.
ssin çoğu ürünü gereksiz pahalı iyice araştır
Logitech ve razer baş başa diyebiliriz ama logitechin en iyi mousesi(gpx) eskide kaldı biraz. Yenilenirse çok iyi olur.
Tasarım ne kadar önemli bilmiyorum… Çoğu ürünleri gereksiz pahalı.
Bence saygı çerçevesi içinde tartışma yapılabilir.Dostum hem anket açıyorsun insanlar fikirlerini söylüyor gidip razer daha iyi diyorsun böyle yapmaya devam etme
mesaj kasmak için yapmıyorsa bende bişey bilmiyorumDostum hem anket açıyorsun insanlar fikirlerini söylüyor gidip razer daha iyi diyorsun böyle yapmaya devam etme
"Kesinlikle Logitech eskidende hem iş hem oyuncu kesime hitap ettigi icin urunleri bütcesi o izlenimi birakti " diyorumRazer kulaklık, klavye, mouse olarak tüm markalardan önde.
Razer mouse konusunda en iyi mouseye sahip şu an. Kulaklık olarakta steelseriesten iyi. Klavye olarak steelseries apex pro tkl hariç iyi değil bence.
Gpro xin hakkını verelim ama şimdi pahalı felan ama güzel mouse yenilenirse iyi olur.
ssin çoğu ürünü gereksiz pahalı iyice araştır
Logitech ve razer baş başa diyebiliriz ama logitechin en iyi mousesi(gpx) eskide kaldı biraz. Yenilenirse çok iyi olur.
Tasarım ne kadar önemli bilmiyorum… Çoğu ürünleri gereksiz pahalı.