Çözüldü Anlık Ekran Kararması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dionyslov

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Monster Tulpar T7 21.8 17.3' 165hz 1440p olan laptobuma Dells2721GFA 27' 165hz 1440p monitör aldım. Aralarındaki bağlantı kablosu ise Monster Pusat type C to Dp1.2 (2k 165hz thunderbolt 3 destekli)kullaniyorum. Sıkıntı şu ki belirsiz ve düzensiz bir şekilde ekranım anlık ekranı kararıyor kısa süreliğine ve geri geliyor görüntü. Bu ekran kararmaları hem oyun oynarken hem normal dururken de oluyor.Ve ekran kararması olduğunda pc aynı sekılde calismaya devam ediyor. Ama sadece laptobu kullanırken böyle bir sorunum hiç olmadı. Driverlarda güncel ve silip tekrar yükleyipte denedim. Uzatma kablosunuda değiştirdim. Ekranlar aynı cözünürlükte ve hzde(165hz/1440p). Sizce sorun neyden kaynaklı olabilir?

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Görev yöneticisini açıp cpu kullanımına göre sıralayın. Kararma anında hangi programın çalıştığını tespit edip, müdahale edin.

KS

Dionyslov

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Görev yöneticisini açıp cpu kullanımına göre sıralayın. Kararma anında hangi programın çalıştığını tespit edip, müdahale edin.
Ekran simsiyah oluyor nasıl görücem tam karardığı zaman ki hangi programdan kaynaklı olduğunu. Ayrıca sadece Youtube açıkken bile oluyor yani programlardan kaynaklı olduğunu zannetmiyorum
Monitörde FreeSYNC açıksa kapatın
Tamam bunu deneyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri