Anti̇vi̇rüs PC Yi̇ Yok Etti̇!

OSU_FAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
pc me kaspersky yükledim ama silmemem gerek 1 yıllık aldım çünkü ama cpu kullanımı %30 civarı launcheri bile %5 kullanıyor sizce silmelimiyim yoksa pc de 6 yıllık bios ve hiç driver güncellemesi yapmadığımdan olabilirmi? ve bir sorunum daha ise windows widgateler bazen %40 kullandığı oluyor silsem pc güvenli moda geçermi?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970
pc me kaspersky yükledim ama silmemem gerek 1 yıllık aldım çünkü ama cpu kullanımı %30 civarı launcheri bile %5 kullanıyor sizce silmelimiyim yoksa pc de 6 yıllık bios ve hiç driver güncellemesi yapmadığımdan olabilirmi? ve bir sorunum daha ise windows widgateler bazen %40 kullandığı oluyor silsem pc güvenli moda geçermi?
Bios güncelle geçer gibi

Aboxbtr

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
bende var aynısı öyle değil
1695061589546.png

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Kullandığınız cihazın ram miktarına bağlı olabiliyor bu, eğer gereksiz arka planda çalışan başka hizmetler vs. var ise kapatın. Güncelleme yapsanız dahi etki eder mi bilmiyorum ama başka türlü pek cpu kullanımını düşüremezsiniz diye biliyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri