Antimalware Service Executable CPU Kullanımı 100% Yardim

yagizyoncu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
cpu google sekmeleri whatsapp acikken falan 67 derece civarinda geziyodu omen gaming hub her actigimda 57-58 e dusuyo bi terslik var diye dusunup windows detayli virus taramasi yaptim bir baktim cpu 95 dereceye dayanmis kullanim %100 antimalware gorevi sonlandir dedim engellendi cok gerildim sorun nedir laptop birkac aylik

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
506
uzun süren zararlı taramalarında ve cpu kullanimda %100 uzun sre devam ederse
CPU ısınacaktır elbet.

!!antimalware gorevi sonlandir dedim engellendi!!
Bu aşamada donma takılmalar da olmuştur. Normal.. Restarta gideceksiniz...

Tarama sırasında arkaplan uygulamalar, browser şu omen gaming hub açık kalırsa etki ederler.

whatsapp acikken falan 67 derece civarinda geziyodu omen gaming hub her actigimda 57-58 e dusuyo bi terslik var diye dusunup
Terslik yok, whats upı kapatın. bütün arkaplan uygulamaları kapatın ne varsa oyunla ilgili olmayan herşeyi kapatın. İşlemci daha az ısınacaktır.

Hatta güvenli moda gidip (ağ desteği ile) karşılaştırma yapılabilir.

Microsoft Defender tercihinize bağlı, tecrübe ve bilgi olarak kendinize güveniyorsanız kapatabilirsiniz. (Tabi son win sürümlerde kapatmayı engelleme tarzında bir ayar yapmadılarsa)

Başka ücretsiz antivirüslere de gidebilirsiniz. Kaspersky Free gibi...

Son düzenleme:

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Chrome kullanıyorsanız biraz Ram ve İşlemciyi kullanır, Antivirüs de gereğinden fazla ısınır ama sizinki baya bir atağa geçmiş. Kaspersky güzel virüs proğramıdır tarayıcı üzerinden online tarama yaptırabilirsiniz ya da proğramı indirip kurup yapabilirsiniz sürekli kullanmayın taramadan taramaya kullanın. Bilgisayar başlarken gereksiz proğramları devre dışı bırakın extra Cpu kullanmasın, one drive gibi kullanmadığınız uygulamarı denetim masasından kaldırabilirsiniz, tarayıcıda Vpn Reklam önleyici gibi uzantılar varsa onlara da göz atın.

Ekli dosyalar

• başlangıç.png
    başlangıç.png
    411.4 KB · Görüntüleme: 6

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri