Antimalware Service Executable Kapatma

Fikret Şimsek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba ;

W10 güncellemeden sonra Antimalware Service Executable görev yöneticisinde aktif kullanım sağlamaya başladı DİSK' kullanımı yok RAM' kullanımı mevcut oyun oynadığımda bir anda FPS' düşüşlerine sebep oluyor bunu nasıl kaldırabilirim internet ve youtube üzerinden araştırdıklarımdan herhangibi bir fayda alamadim hala arka planda çalışıyor sizce bu değerdeki arka plandaki çalışan bu program kasmaya sebebiyet verebilir mi kaldırmak mantıklımıdır güvenlik açısından? Ben oynamış olduğum oyunda ani FPS'ler yaşadığımı gözlemledim.

https://hizliresim.com/IE076T

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows defender yazılımı oluyor kendisi ve 3. parti bir antivirüs yazılımı kurmadan defender yazılımını kapatmanızı önermem.

Eğer antivirüs yazılımı önerisi isterseniz Kaspersky Total Security / Bittefender Total Security veya Malwarebytes yazılımlarından birisini kullanabilirsiniz. Ben yıllardır Kaspersky Total Security kullanıcısıyım ve tek bir virüs sorunum olmadı ki sistemsel bir kasma veya aşırı kullanım sorunları vs. gibi şeyler ile de hiç karşılaşmadım. Aktif RAM tüketimi gayet düşük yani ilk önerim o olur size.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri