Antivirüs Gerekli midir?

budy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhabalar,

Pc için antivirüs programına gerek var mıdır? Gerekli ise önerebileceğiniz antivirüs programları nelerdir?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Standart bir kullanıcı için Antivirüs uygulamalarına gerek olduğunu düşünmüyorum. Eğer Torrent, ne olduğu belirsiz siteler, içeriği bilinmeyen flaş belleklerin bilgisayarınıza takımı ya da güvenli olmayan crack gibi içerikler kullanıyorsanız Antivirüs şart.

Yok ben standart kullanıcıyım. Steam'dan oyunumu oynarım. Arada YouTube'a girerim vs diyorsanız Windows Defender yeterlidir. Ekstra antivirüs kurup sistemi yormaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

Yıllardır da kullanmıyorum.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Bende bitdefender kullanıyorum tavsiye ederim hocam

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Iyi, deneyimli ne yaptığını bilen bir kullanıcı isen defender yeterli gelebilir. Bunlara sahipsen ve yine de kullanmak istersen internette Malwarebytes 'in ömürlük lisansı satılıyor. Ben 4 ay önce Gittigidiyor'dan 130₺'ye almıştım, şu an sitede hiç satan gözükmüyor. Yine de satıcı profilini BURAYA ekliyorum mesaj gönderip sorabilirsiniz.

MalwareBytes dışında Avast, Kaspersky ve Norton 360 öneririm. Malwarebytes'i normal almak isterseniz yerel fiyatlandırması olmadığı için önermem ama favorimdir.

Avast Premium - 109,99₺ (İndirimli Yıllık fiyat)
Kaspersky - 159,99₺ (Yıllık fiyat)
Norton 360 Standart - 69,99₺ (İndirimli Yıllık fiyat)
Norton 360 for Gamers - 119,99₺ (İndirimli Yıllık fiyat)

NOT: Bir arkadaşımın deyişi ile.. Crackli Ant-i Virüs programı kullanmayın. Zira kendini koruyamayan program sizi nasıl korusun

Son düzenleme:
KS

budy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Standart bir kullanıcı için Antivirüs uygulamalarına gerek olduğunu düşünmüyorum. Eğer Torrent, ne olduğu belirsiz siteler, içeriği bilinmeyen flaş belleklerin bilgisayarınıza takımı ya da güvenli olmayan crack gibi içerikler kullanıyorsanız Antivirüs şart.

Yok ben standart kullanıcıyım. Steam'dan oyunumu oynarım. Arada YouTube'a girerim vs diyorsanız Windows Defender yeterlidir. Ekstra antivirüs kurup sistemi yormaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

Yıllardır da kullanmıyorum.
Ben girmiyorum ancak bilgisayarı kullanan tek kişi olmadığım için bir antivirüs programı yüklemeyi düşünüyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri