- Tepki
- 0
Arkadaşlar Sistemi Yormayacak Güzel Bir Antivirüs Programı Önerir misiniz ?
Şimdiden Çok Tesekkür Ederim..
Quadro' Alıntı:Kaliteli bir anti-virüs arıyorsan illa sistemde bir yük oluşturur. Açıkcası ben Kaspersky kullanıyorum. Kaspersky,Norton,Bitdefender üçlüsünden birini seçebilirsin. Eset ise hiç önermiyorum, bu dediklerimi kullandıktan sonra Eset kullanmak akıl işi değil.
Lightning' Alıntı:Quadro' Alıntı:Kaliteli bir anti-virüs arıyorsan illa sistemde bir yük oluşturur. Açıkcası ben Kaspersky kullanıyorum. Kaspersky,Norton,Bitdefender üçlüsünden birini seçebilirsin. Eset ise hiç önermiyorum, bu dediklerimi kullandıktan sonra Eset kullanmak akıl işi değil.
neden Eset önermiyorsun ?
Lightning' Alıntı:Evet bu konuda haklısın, yakın zamanda virüs yazan birisinin muhabbetine denk geldim. Söylediğine göre hiçbir antivirüs güvenilir değilmiş bir virüs çıkar rapor edilir. Listeye yazılır sonra veritabanından virüs olarak algılanır. Bundan kaçmak için birçok virüs yazarı sürekli virüsün adını değiştirerek bu sistemden kaçabiliyormuş.
Quadro' Alıntı:Lightning' Alıntı:Evet bu konuda haklısın, yakın zamanda virüs yazan birisinin muhabbetine denk geldim. Söylediğine göre hiçbir antivirüs güvenilir değilmiş bir virüs çıkar rapor edilir. Listeye yazılır sonra veritabanından virüs olarak algılanır. Bundan kaçmak için birçok virüs yazarı sürekli virüsün adını değiştirerek bu sistemden kaçabiliyormuş.
Evet dediğin doğru ama bazı antivirüslerden kaçmak için zararlı yazılım yazmak daha zordur. Çoğu zararlı yazılım yazarı benim bahsettiğim antivirüsleri baz alarak yazarlar. En çok da kaspersky kullanılır. Eğer onu atlatmışsa bu iş olmuş demektir sayar. Bu demek değildir ki kaspersky algılamadı diye hiçbiri algılamaz diye. Algılayabilir bunun garantisi yok; ama genellikle algılamaz diyeyim. Ayrıca kaspersky de sezgisel ve gelişmiş program kod tarayıcı var. Yani o virüs çıkmamışsa bile kendisi çözümleyerek zararlı olduğuna kanaat getirebiliyor. Eset ise aşılması en kolay antivirüslerden biridir diyebilirim.
Lightning' Alıntı:Quadro' Alıntı:Evet dediğin doğru ama bazı antivirüslerden kaçmak için zararlı yazılım yazmak daha zordur. Çoğu zararlı yazılım yazarı benim bahsettiğim antivirüsleri baz alarak yazarlar. En çok da kaspersky kullanılır. Eğer onu atlatmışsa bu iş olmuş demektir sayar. Bu demek değildir ki kaspersky algılamadı diye hiçbiri algılamaz diye. Algılayabilir bunun garantisi yok; ama genellikle algılamaz diyeyim. Ayrıca kaspersky de sezgisel ve gelişmiş program kod tarayıcı var. Yani o virüs çıkmamışsa bile kendisi çözümleyerek zararlı olduğuna kanaat getirebiliyor. Eset ise aşılması en kolay antivirüslerden biridir diyebilirim.
Deneyeceğim![]()
Quadro' Alıntı:Zararlı site algılama, banka bilgileri saklama veya banka bilgileri girilen sitelerde keyloggerın algılamadığı bir güvenli tarayıcı açması mümkün..