Antivriüs Alacak Olursam Hangisini Almak Mantıklı ?

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
aklımda kaspersky var ancak ama ondan daha başarılı güvenilir yazılım varmıdır acaba norton 360 diyorlar bide önerilerinizi beklerim iyi forumlar :)

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Norton köklü ve iyi bir ant-i virüs programıdır. Eski sürümleri biraz ağırdı fakat güncel versiyonları daha iyi bir şekilde çalışmakta yani almak isterseniz tavsiye edebilirim. Yanlış hatırlamıyorsam 2021'de Avast ile birleşmiştiler, dilerseniz Avast'a da göz atabilirsiniz.

Ama şahsi tavsiyemi isterseniz her yıl bir ant-i virüs programına para vermektense MalwareBytes, geçmişte ücretsiz ömürlük lisanslar dağıtmıştı. Şuan bu lisansları tekil sayfalarda, r10 gibi yerlerde, sahibinden, ptt avm ve n11 gibi yerlerde uygun fiyata satan satıcılar mevcut. Bulabilirseniz MalwareBytes Premium'un ömürlük lisansını satın alın.

Not: Bazı yazılımların PC tarafında TL fiyatlandırması olmasa da veya olup yüksek fiyat sunsalar da, mobil versiyonları genellikle daha uygun oluyor. Lisans almadan önce alacağınız ürünün mobil uygulamasındaki fiyatına ve oradaki lisansın hangi platformlarda geçerli olduğuna bakın.

Aboxbtr

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
aklımda kaspersky var ancak ama ondan daha başarılı güvenilir yazılım varmıdır acaba norton 360 diyorlar bide önerilerinizi beklerim iyi forumlar :)
kaspersky plus al 1 cihaz 1 yıl 165 tl
password manager da var çok işe yarıyor

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Norton köklü ve iyi bir ant-i virüs programıdır. Eski sürümleri biraz ağırdı fakat güncel versiyonları daha iyi bir şekilde çalışmakta yani almak isterseniz tavsiye edebilirim. Yanlış hatırlamıyorsam 2021'de Avast ile birleşmiştiler, dilerseniz Avast'a da göz atabilirsiniz.

Ama şahsi tavsiyemi isterseniz her yıl bir ant-i virüs programına para vermektense MalwareBytes, geçmişte ücretsiz ömürlük lisanslar dağıtmıştı. Şuan bu lisansları tekil sayfalarda, r10 gibi yerlerde, sahibinden, ptt avm ve n11 gibi yerlerde uygun fiyata satan satıcılar mevcut. Bulabilirseniz MalwareBytes Premium'un ömürlük lisansını satın alın.

Not: Bazı yazılımların PC tarafında TL fiyatlandırması olmasa da veya olup yüksek fiyat sunsalar da, mobil versiyonları genellikle daha uygun oluyor. Lisans almadan önce alacağınız ürünün mobil uygulamasındaki fiyatına ve oradaki lisansın hangi platformlarda geçerli olduğuna bakın.
yani önemli olan benim için güzel korumasının olması ve ağır olmaması kaspersky nasıldır peki ?

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
yani önemli olan benim için güzel korumasının olması ve ağır olmaması kaspersky nasıldır peki ?
Bunların hiç biri siz oyundayken falan, size performans kaybı yaşayacağınız bir şekilde ağırlık vs. yapmaz. Hepsinde oyun modu / rahatsız etme modu tarzında bir özellik mevcut. Bu özelliğe oynadığınız oyunları ya da kullandığınız ağır programları ekleyebilir ve o uygulamalarda iken anti virüs programının daha hafif çalışmasını sağlatabilirsiniz. (Bu özelliğin olduğu çoğu anti virüs, tam ekran açılan uygulamaları otomatik olarak bu özelliğe dahil edebiliyor.)

Kaspersky'e gelecek olursak, uzun süredir şahsen kullanmadım ancak güncel kullanıcı yorumlarına ve av test gibi yerlerdeki test sonuçlarına baktığımızda halen başarılı ve kullanılabilir bir anti virüs programı. Kendi kullandığım dönemde bana ağırlık olarak herhangi bir performans sorunu yaşatmadı, hala daha oyun modu özelliği ile yaşatacağını düşünmüyorum.

Kaspersky alacak olursanız, @Aboxbtr 'in de önerdiği gibi İnternet Security paketini yani Plus paketini alabilirsiniz.

Bende hem MalwareBytes Premium hemde Avast Premium yüklü. MalwareBytes'i size de önerdiğim gibi ömürlük lisansını almıştım, Avast'ıda VPN kullanmak istediğim zaman biraz araştırma yapıp bundaki yerel fiyatlandırmanın çok-çok ucuz olduğunu keşfederek 3 yıllık lisans almıştım. Hemen ardından Premium sürümü gözüme çarptı ve arada çok cûzi bir ücret olduğu için VPN'i iptal edip, VPN'in de dahil olduğu Premium paketi almak için desteğe yazdım, destek ekibi de mevcut üyeliğimi iptal etmeden direkt üyeliğimi yükseltti. Şuan iki program birden sistemimde çalışıyor ve ikiside beni performans anlamında etkileyecek bir sorun çıkartmıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri