- Tepki
- 1
AOC c27g2ze/bk marka model monitörüm için driver güncellemesi yapacağım ama sitesinde birden fazla setup var. Acaba hangisini indirmem lazım yardımcı olabilecek var mı?
Link atabilir misinizAOC c27g2ze/bk marka model monitörüm için driver güncellemesi yapacağım ama sitesinde birden fazla setup var. Acaba hangisini indirmem lazım yardımcı olabilecek var mı?
Link atabilir misiniz
onu tercih etmendeki sebep nedir ?Hepsini indiremniz iyi olacaktır fakat İMenu den 114 MB olanı tercih ederdim.
Birisi büyük ihtimalle indirdikten sonra iç kurulum da yapıyordur diğeri yapmıyordur diye düşünüyorum. Asus Armoury Crate yazılımında öyleydi yanionu tercih etmendeki sebep nedir ?
Ben ilk defa kurucam driveri monitörün hangisini indirip kurmam lazım ?Şu attığınız fotoda sürücüler sekmesi var sürücü orada ve tek bir dosya.
Dört alt alta yazılımlar monitor kullanımı ve ayarları ile ilgili yardımcı yazılımlar.
Sürücü için sürüscüler sekmesindeki,
Yazılımları denemek isterseniz, yazılımın altındaki dosyaları indirirsiniz.
Evet bu şekilde yükledim çok teşekkür ederim ilgi alakan için.Anladım,
İlk önce son bir kontrol ile monitor marka ve modelini bir kez daha kontrol edin:
Şu değil mi;
C27G2ZE/BK
aoc.com
kontrol doğru ise;
C27G2ZE/BK
aoc.com
Bu sayfadaki sürücüler yazısına tıklayın ve o tek dosyayı indirn.
Bu bir zip dosyası, winrar ile dosyayı birlikte açın.
İçinde Windows Driver klasörü var.
Bu klasörü vaya içindekileri masaüsütü boş bir klasöre çıkarın.
Sürücüyü yüklemek için setup. exe türü koymamışlar.
Bu durumda Aygıt Yöneticisine gidin.
Aygıt yöneticisinde Monitörler satırı var. Ve önünde > şeklinde bir işaret var. Bu işareti tıklayın aşağı doğru açılsın.
Açıldığında mönitörün marka ve modelinin olduğu satırı göreceksiniz.
Bu satırı sağ tıklayıp açılan küçük pencerede sürücü güncelleştirin deyin.
Yeni bir pencere açılacak, bupencerede Bilgisayarımdaki sürücülere göz at sekmesi var, bunu tıklayın.
Yeni açılan penceredende o çıkardığımız Windows driver klasörünü seçip devam edeceksiniz.
Artık yüklerse buradan yükleyecektir.