Gün içinde akşama doğru anca inceleyip geri dönüş yapabilirim. Bende önce bakıp yazan olursa yorumu değerlendirip kendi yorumumu yaparım.Merhaba arkadaşlar,
CS:GO içerisinde iken, Pc birden mavi ekran hatası verdi, daha sonra da oluşabilme ihtimali var mı cünkü ben bilgisayar başında değil iken, bilgisayar açık olup çalışıyor olacak. Önlemini almak isterim onun için, dmp dosyasını buraya bırakıyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Bekliyorum.Gün içinde akşama doğru anca inceleyip geri dönüş yapabilirim. Bende önce bakıp yazan olursa yorumu değerlendirip kendi yorumumu yaparım.
Selam,Selamlar,
BIOS üzerinden son zamanlarda RAM ayarı yaptınız mı? Çözüm için şu adımları deneyin;
1-) BIOS'a girip tüm ayarları sıfırlayın. F10 + Enter ile sistemi yeniden başlatarak ortalama 1 saat kadar problem olacak mı deneyin.
2-) Problem çıkmazsa tekrar BIOS'a girip RAM frekansınızı yavaş yavaş arttırıp sorun olup olmadığını test edin.
3-) Varsa Avast, KasperSky gibi antivirüsler kaldırın ya da geçici olarak devre dışı bırakın.
4-) Ekran kartı sürücünüzü komple kaldırın, reset atın. Sistem açıldıktan sonra son sürüm ekran kartı driverı tekrar kurun.
Eğer BIOS ile sorun çözülürse, driver kaldırmanıza gerek yok.