APC INDEX MISMATCH

thesunset

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar,

CS:GO içerisinde iken, Pc birden mavi ekran hatası verdi, daha sonra da oluşabilme ihtimali var mı cünkü ben bilgisayar başında değil iken, bilgisayar açık olup çalışıyor olacak. Önlemini almak isterim onun için, dmp dosyasını buraya bırakıyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Merhaba arkadaşlar,

CS:GO içerisinde iken, Pc birden mavi ekran hatası verdi, daha sonra da oluşabilme ihtimali var mı cünkü ben bilgisayar başında değil iken, bilgisayar açık olup çalışıyor olacak. Önlemini almak isterim onun için, dmp dosyasını buraya bırakıyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.
Gün içinde akşama doğru anca inceleyip geri dönüş yapabilirim. Bende önce bakıp yazan olursa yorumu değerlendirip kendi yorumumu yaparım.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,375
Selamlar,

BIOS üzerinden son zamanlarda RAM ayarı yaptınız mı? Çözüm için şu adımları deneyin;

1-) BIOS'a girip tüm ayarları sıfırlayın. F10 + Enter ile sistemi yeniden başlatarak ortalama 1 saat kadar problem olacak mı deneyin.
2-) Problem çıkmazsa tekrar BIOS'a girip RAM frekansınızı yavaş yavaş arttırıp sorun olup olmadığını test edin.
3-) Varsa Avast, KasperSky gibi antivirüsler kaldırın ya da geçici olarak devre dışı bırakın.
4-) Ekran kartı sürücünüzü komple kaldırın, reset atın. Sistem açıldıktan sonra son sürüm ekran kartı driverı tekrar kurun.

Eğer BIOS ile sorun çözülürse, driver kaldırmanıza gerek yok.

KS

thesunset

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Selamlar,

BIOS üzerinden son zamanlarda RAM ayarı yaptınız mı? Çözüm için şu adımları deneyin;

1-) BIOS'a girip tüm ayarları sıfırlayın. F10 + Enter ile sistemi yeniden başlatarak ortalama 1 saat kadar problem olacak mı deneyin.
2-) Problem çıkmazsa tekrar BIOS'a girip RAM frekansınızı yavaş yavaş arttırıp sorun olup olmadığını test edin.
3-) Varsa Avast, KasperSky gibi antivirüsler kaldırın ya da geçici olarak devre dışı bırakın.
4-) Ekran kartı sürücünüzü komple kaldırın, reset atın. Sistem açıldıktan sonra son sürüm ekran kartı driverı tekrar kurun.

Eğer BIOS ile sorun çözülürse, driver kaldırmanıza gerek yok.
Selam,

Yanıtın için teşekkür ederim, BIOS'dan önce dmp dosyasındaki sorundan başlasak daha güzel olmazmıydı. BIOS'a hiç bulaşmamış oluruz. RAM'ler uygun Mhz'de çalışıyorlar, onlar ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartı driveri güncel.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri