Apex Legends De Kullanım Değerleri

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
fan ayarlarını 60 çıkarına afterbunerden sıcalıgım 65-68 arasına düştü bu derecelerde 60 fan çokmudur

söyle ekran kartı kendimin 6-7 ay kadar mininde kullandım sonra o işlerin bana göre olmadıgını anlayınca kapatmıştım tek kart vardı
yapma onu zarar verirsin normale cek

fan ayarlarını 60 çıkarına afterbunerden sıcalıgım 65-68 arasına düştü bu derecelerde 60 fan çokmudur

söyle ekran kartı kendimin 6-7 ay kadar mininde kullandım sonra o işlerin bana göre olmadıgını anlayınca kapatmıştım tek kart vardı
termal macun yenileyin

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046

hayır 60 fan gayet normal mining de kullandıysan değerlerde normal

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139

söyle ekran kartı kendimin 6-7 ay kadar miningde kullandım sonra o işlerin bana göre olmadıgını anlayınca kapatmıştım tek kart vardı
Mining sonucu termal padler akıntı yapmış olabilir. Bu yüzden sıcaklık değerleri yüksek isterseniz kartı açıp bir bakım yapın.

KS

Bellicose

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
teşekkürler bakacağım peki %delik kullanımda mı bundna ötürü düşüyor millete gpu kullanımı 95-99 arası gezerken

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139
teşekkürler bakacağım peki %delik kullanımda mı bundna ötürü düşüyor millete gpu kullanımı 95-99 arası gezerken
Oyun ultra 2k oynarsanız kart yüzdenizde bir problem olacağını zannetmiyorum ancak ayarları düşürürseniz yüzdelik kullanımda düşüşler olacaktır.

KS

Bellicose

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Oyun ultra 2k oynarsanız kart yüzdenizde bir problem olacağını zannetmiyorum ancak ayarları düşürürseniz yüzdelik kullanımda düşüşler olacaktır.
ultra 2k da gsync kapatarak deneyeceğim eve gidine araştırmalarımdan kaynaklı ondanda yaparmış

KS

Bellicose

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
bilgi amaçlı yazayım GPU kullanım durumunu çözdüm
monitör ve NVIDIA ayarlarında Gsync acıktı apex ayarlarından kapalıydı apexdeki ayarı açınca kullanım olayı düzeldi
GPU kullanımı suan 92-99 arası geziyor sıcaklık 72 de onuda halledecem inşallah

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139
bilgi amaçlı yazayım GPU kullanım durumunu çözdüm
monitör ve NVIDIA ayarlarında Gsync acıktı apex ayarlarından kapalıydı apexdeki ayarı açınca kullanım olayı düzeldi
GPU kullanımı suan 92-99 arası geziyor sıcaklık 72 de onuda halledecem inşallah
%99 kullanımda 72 derece çok takılacak bir şey değil aslında uğraşmak istemezsen o şekilde kullanabilirsin nvidia rtx kartlar 90 derece gibi değerlerde gpu throttle yapıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri