Apple hakkında bilgili birinin yardımı lazimm

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Arkadaşlar elimde bi iPhone SE var son güncellemeleri alıyor sıkıntı yok.

Ancak bazı iphonelar güncelleme almıyor diye whatsapp yüklenemedi mesela bu telefonun bu konuda ömrü ne kadardır.

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
se1 de bile whatsapp kullanılabiliyor hala telefonunuz se2020 ya da 2022 ise uzun yıllar kullanabilirsiniz bir sıkıntı olmaz daha yeni sayılan cihazlar onlar se2020 2 yıl daha güncelleme alır gibi duruyor

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
se1 de bile whatsapp kullanılabiliyor hala telefonunuz se2020 ya da 2022 ise uzun yıllar kullanabilirsiniz bir sıkıntı olmaz daha yeni sayılan cihazlar onlar se2020 2 yıl daha güncelleme alır gibi duruyor
Se1 zaten hocam. burda derdim güncelleme almasa bile wp yüklenir mi çünkü artık iphone 5 lere falan wp yüklenmiyo

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Se1 zaten hocam. burda derdim güncelleme almasa bile wp yüklenir mi çünkü artık iphone 5 lere falan wp yüklenmiyo
5s de whatsapp kullanan tanıdıklarım var se1 6 6s arası bi telefon hiç yoktan 1 sene daha kullanılır whatsapp bana göre

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
5s in en az 1 en fazla 2 yıl zamanı kaldı sonra 6 ve 6s e gelicek bende 6s kullanıyorum bende değiştirmek zorunda kalıcam o yüzden sırayla eski telefonlar artık yavaş yavaş kullanılamıyor. :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri