Apple Kimlik Doğrulama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fethi Aydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi akşamlar arkadaşlar.Bugün bir yakınım tarafından İphone 5S hediye edildi.Ancak apple kimliği unutulmuştu.Daha sonra yoğun uğraşlarım sonucunda aldığım tarafla da irtibata geçip öncelikle e-posta adresini buldum.Ama şifreyi zaten bilmiyorlar diye şifreyi unuttum deyip farklı bir e-posta adresine mail attırdım.Sonra telefonu veren kişi şifreyi de söyledi.Şifre tuttu ancak ben daha önce şifreyi unuttum seçeneğine başvurduğum için hesap kilitlenmiş.Hediyeyi veren kişiye bu kez yedek e-postayı sorduğumda bilemediğini söyledi.Velhassıl kelam kurtarma e-postası bilinmiyor.Benim yapacağım bir şey de kalmadı.Bunu bir telefoncuya götürsem dönme ihitmali olur mu?Çok uzun yazdım,başınızı ağrıttım.Umarım sorunumu açıklayabilmişimdir. Yeniden iyi akşamlar cevaplarınızı  bekliyorum. :huh:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Tek yolunuz eğer cihazın faturası varsa Apple servisine götürün Apple halleder. Başka bir yolunuz yok ve bu arada fatura yoksa götürmeyin net bilmiyorum ama çalıntı ihtimaline karşın Apple cihaza el koyabiliyor diye biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri