Apple Watch 7 Aldım Mantıklı Mı? Yardım

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Arkadaşlar apple watch 7 aldım yeşil rengi sizce mantıklı mı

8 almak istemedim aradaki fiyat farkına ateşimi ölçmesi bana mantıklı gelmedi :D

Sizce alınabilir en iyi renk hangisi yada bilmiyorum mantıklı bi hareket yaptım mı iphone 14 kullanıyorum beraber kullanırım diye aldım

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893

8 almak istemedim aradaki fiyat farkına ateşimi ölçmesi bana mantıklı gelmedi :D

Sizce alınabilir en iyi renk hangisi yada bilmiyorum mantıklı bi hareket yaptım mı iphone 14 kullanıyorum beraber kullanırım diye aldım
Bende 14 aldim sonra se 7 ve 8 serisi arasinda kalmistim en mantiklisi 7ve8 serisiydi ben alirken hepsiburada da indirimdeydi ve 8taksit oluyordu normalde 7 alacaktim ama taksit bide indirim olunca 8e karar verdim. 7 serisi ile az bucuk farklari var gayet alinir. 1 sene once cikmis saat denilebilir yillarca kullanirsiniz sorunsuz. Yildiz isigi rengi guzel siyah herkeste var

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Bende 14 aldim sonra se 7 ve 8 serisi arasinda kalmistim en mantiklisi 7ve8 serisiydi ben alirken hepsiburada da indirimdeydi ve 8taksit oluyordu normalde 7 alacaktim ama taksit bide indirim olunca 8e karar verdim. 7 serisi ile az bucuk farklari var gayet alinir. 1 sene once cikmis saat denilebilir yillarca kullanirsiniz sorunsuz. Yildiz isigi rengi guzel siyah herkeste var
Hocam ben pek açık renk ürün sevmiyorum ondan koyu yeşili aşırı hoşuma gitmişti çoğu kişide beğenmiş aslında.

8 taksit almanız çok iyi ama hepsiburadada suan indirim yok olsaydı keşke bende 8e bölüp alırdım :D

7 ve 8 arasında dehşet bi fark yok ekran kasa oranı falan aynı açıkçası fazla para ödemek istemedim ama mantıklı mı yaptım bilmiyorum

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Hocam ben pek açık renk ürün sevmiyorum ondan koyu yeşili aşırı hoşuma gitmişti çoğu kişide beğenmiş aslında.

8 taksit almanız çok iyi ama hepsiburadada suan indirim yok olsaydı keşke bende 8e bölüp alırdım :D

7 ve 8 arasında dehşet bi fark yok ekran kasa oranı falan aynı açıkçası fazla para ödemek istemedim ama mantıklı mı yaptım bilmiyorum
Mantikli hocam bende indirim olmasa 7 alacaktim o anlik denk geldi yani. Iciniz rahat olsun aldiktan sonra acaba iyi mi yaptim kotu mu yaptim diye dusunmeyin aralarinda aman aman fark yok

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
8i kaça aldınız hocam ayıptır sorması
Mantikli hocam bende indirim olmasa 7 alacaktim o anlik denk geldi yani. Iciniz rahat olsun aldiktan sonra acaba iyi mi yaptim kotu mu yaptim diye dusunmeyin aralarinda aman aman fark yok

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
8500tl pesin fiyatina da 8taksit yapiyordu. 200tl daha ucuza satan vardi ama 8taksit icin hepsiburadadan aldim
çok mantıklı olmuş hocam hayırlı olsun.

Bakalım bende aldım ilk defa kullanacağım özelliklerini tamamen bilmiyorum bile :D

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893

Hocam dünki konusmanin ustune hepsiburada da 8500tl ye dusmus 8 serisi 41mm . Taksitli dusunurseniz bi bakin derim

SuçaSürüklenenKatip

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Kardeşimde 8 i var gayet memnun ama sizin keyfiniz sonuçta aradaki farklara bakıp almışsınızdır muhakkak. O yüzden mantıklı olup olmadığı değil, sizin aklınıza yattığı ve kullandığınız süre içerisinde memnun olup olmadığınız ile alakalı bir durum. Hayırlı olsun bu arada :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri