- Tepki
- 15
Apu sistem topladım malum fiyatlar uçuyor ve apu almayı düşünüyorum ileride ryzen 5 5600 ve rx 6600 almayı düşünüyorum attığım parçalar uyumlu mu?
www.trendyol.com
b550m-a-pro-ddr4-pci-express-4-0-anakart-p-HBCV000003Z4YR?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.66.2
www.trendyol.com
Bütçem 12k gibi bişey ileridede belirttiğim işlemci ve ekran kartını alıcam attığım parçalar uyumlu mu daha iyisi toplanır mı?
Birazda para cebime kalmasını istiyorum yani dolar kuruna bağlıyım.eğer yükselirse ekran kartı ve işlemci alabileceğim
Amd Ryzen 5 4650g Pro Mpk 3.7ghz 8mb Am4 (65w) +radeon Graphıcs +fan Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Amd Ryzen 5 4650g Pro Mpk 3.7ghz 8mb Am4 (65w) +radeon Graphıcs +fan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
b550m-a-pro-ddr4-pci-express-4-0-anakart-p-HBCV000003Z4YR?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.66.2
MSI Mag Forge 101m Temperli Camlı 4x120mm Rgb Fanlı Mid Tower Gaming Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MSI Mag Forge 101m Temperli Camlı 4x120mm Rgb Fanlı Mid Tower Gaming Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bütçem 12k gibi bişey ileridede belirttiğim işlemci ve ekran kartını alıcam attığım parçalar uyumlu mu daha iyisi toplanır mı?
Birazda para cebime kalmasını istiyorum yani dolar kuruna bağlıyım.eğer yükselirse ekran kartı ve işlemci alabileceğim