Apu sistem toplama

yalovaliburak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13

Merhabalar incehesapta nova apu sistemi biraz değiştirerek böyle bir sistem yaptım birkaç ay sonra AMD rx 6700 XT (fiyatı çok artarsa 6600 veya 6650 de alabilirim) koymayı düşünüyorum.Fiyatlar artar diye korkumdan önceden apu bir sistem almamı tavsiye eden kişiler oldu sonradan eklenebilirmiş ekran kartı. Sizce iyi mi tavsiyeleriniz nelerdir?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

Merhabalar incehesapta nova apu sistemi biraz değiştirerek böyle bir sistem yaptım birkaç ay sonra AMD rx 6700 XT (fiyatı çok artarsa 6600 veya 6650 de alabilirim) koymayı düşünüyorum.Fiyatlar artar diye korkumdan önceden apu bir sistem almamı tavsiye eden kişiler oldu sonradan eklenebilirmiş ekran kartı. Sizce iyi mi tavsiyeleriniz nelerdir?
Bence en mantıklı karar istersen 6700 ekran kartı da aşağıya bırakıyorum takip edersin bende yakında ekran kartı alacağım.

KS

yalovaliburak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Bence en mantıklı karar istersen 6700 ekran kartı da aşağıya bırakıyorum takip edersin bende yakında ekran kartı alacağım.
Hocam babamın şu an durumu olmadığı için alamam bu sistemin parasını anca verebiliyorum. Ancak on beş tatilde hem babamdan para alarak hem de kendi param ile ekran kartını alabilirim diye düşünüyorum. Birde apu işlemcilerin farkı nedir tam olarak bir sıkıntı yaşar mıyım ileride? 5600g ile normal 5600 arasındaki fark nedir fiyatları aynı.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hocam babamın şu an durumu olmadığı için alamam bu sistemin parasını anca verebiliyorum. Ancak on beş tatilde hem babamdan para alarak hem de kendi param ile ekran kartını alabilirim diye düşünüyorum. Birde apu işlemcilerin farkı nedir tam olarak bir sıkıntı yaşar mıyım ileride? 5600g ile normal 5600 arasındaki fark nedir fiyatları aynı.
Şimdi alın demedim hocam zaten takip edersiniz diye attım.
Apu ile valorant tarzı oyunları oynarsın GTA 5 bile oynarsın ama yüksek ayarlarda değil.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Sağ olun hocam. Ayrı olarak bir soru sormak istiyorum attığınız kart Rx 6700'ün 10gb versiyonu ama fiyatı çok daha uygun tam olarak sebebi nedir? Sırf bellekten ötürü mu?
Çoğu aydır sinerjide böyle hocam stok bitirmeye çalışıyor olabilirler.
Ve Marka olarak Sapphire hepsinden iyidirİ.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri