APU sisteme GTX1650 taktım %0 kullanım sorunum var!

Alin24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, yeni bir ekran kartı satın aldım ve Ryzen 3 3200G işlemcime eklemek istedim. Kasaya bağladım ekran kartını, bilgisayar algılıyor fakat kullanmıyor ekran kartını.
Monitörüm ile uyuşmadığı için anakarta bağlamıştım, ondan kaynaklı olabilir mi ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: APU sisteme GTX1650 taktım %0 kullanım sorunum var!

Birincisi monitörü anakarta bağladıysanız 3200G içindeki GPU işlemcisini kullanıyorsunuz GTX1650 kartını değil.

2. olarak eğer ekran kartından görüntü aldığınızda da benzer şeyler olursa durum şu ki 1650 kartı, 3200G işlemcisinde de GPU işlemcisi olduğundan devreye girmiyor olabilir. Yada yüke bağlı işlemlerde devreye girebilir. Anakart BIOS ayarlarından APU grafik birimini devre dışı bırakabilirsiniz bu durumda. Ama önce ekran kartına monitörü bağlayın anakarta değil.

KS

Alin24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
2. olarak eğer ekran kartından görüntü aldığınızda da benzer şeyler olursa durum şu ki 1650 kartı, 3200G işlemcisinde de GPU işlemcisi olduğundan devreye girmiyor olabilir. Yada yüke bağlı işlemlerde de

Monitör ile ekran kartı çıkışları uyuşmuyor, çevirici alsam performans kaybı yaşar mıyım ? Monitörüm kötü çünkü.

KS

Alin24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: APU sisteme GTX1650 taktım %0 kullanım sorunum var!

ugur.gozaydin' Alıntı:
İyi bir çevirici alırsanız sıkıntı yok.

Çevirici ile kullandım, driver güncellemesi yaptım Nvidia yeniden başlatma yaptıktan sonra siyah ekranda kaldım. Nasıl düzeltebilirim ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Sistemi Güvenli Mod ile başlatıp kontrol edin görüntü alabiliyor musunuz bakın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri