- Tepki
- 0
Yeni bir mouse alcam profesyonel seviyede e sporcularında kullandığı ama Logitech g 2 x pro Razer viper V2 pro ve ninjitsu sora V2 arasında kaldım siz farklı da önerebilirsiniz fiyat fark etmez
Tutuş şeklin nedir ? Beğenirsen beast x serisine bakabilirsinYeni bir mouse alcam profesyonel seviyede e sporcularında kullandığı ama Logitech g 2 x pro Razer viper V2 pro ve ninjitsu sora V2 arasında kaldım siz farklı da önerebilirsiniz fiyat fark etmez
Parası önemli değil iyi olsun
Ben biraz hafif mouse istiyodum bunlar olur teşekkürler fakat kaç Hz ve makrosu var mı gözükmüyorda makro önemli değil Hz önemliTutuş şeklin nedir ? Beğenirsen beast x serisine bakabilirsin
Veya GPX 2 çoğu tutuşa uygundur![]()
WLmouse Beast X Max Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bloody X5 Pro aynı mause marka farkı arasında kaldığınız mauseler ise kablosuz olmaları dışında hemen hemen aynıKanka Asus rog mu Dion yani
Bir sıkıntısı yokEkli dosyayı görüntüle 36276bu daha güzel bence 8000 Hz de çok iyi 32 gram bide
Bunu alımi sizce
Bir sıkıntısı yoksa alcam