- Tepki
- 2
4090 bir sistem alcam , render ve oyun için ryzen 7 7800x3d bu işlemci iyi midir? Aynı fiyat bandında daha iyisi alınabilir mi? Ryzen9 7900x3dmi fark edermi
Bu sogutucu yeterli olurmu ona7800x3d render performansında iyi değil render da varsa işin içinde 7900x3d alman çok daha iyi olur oyun performansı da seni tatmin eder.
Freedosi alsam uygun yollu işletim sistemi kurmam imkanı varmi ?7800x3d render performansında iyi değil render da varsa işin içinde 7900x3d alman çok daha iyi olur oyun performansı da seni tatmin eder.
yetmezBu sogutucu yeterli olurmu ona
İşlemcinin tdp değerleri fazla değil yeterli olur diye tahmin ediyorumBu sogutucu yeterli olurmu ona
360mm daha iyi olur bitfenix cube 360mm kullanıyor arakdaşmı aynı işlemci ile rahatça soğutuyor.Bu sogutucu yeterli olurmu ona
evet 90 liraya bir tane oem key alabilirsiniz. sağlamsatış sitesindenFreedosi alsam uygun yollu işletim sistemi kurmam imkanı varmi ?
Bitenin illaki almama gerek yok 360 yapıyım bi marka yeter ve ayrıca 7900xd işlemci nasıl onla olurmu360mm daha iyi olur bitfenix cube 360mm kullanıyor arakdaşmı aynı işlemci ile rahatça soğutuyor.
evet 90 liraya bir tane oem key alabilirsiniz. sağlamsatış sitesinden
Bütçeniz ne kadar ? 7900x3d 4090 yapılabilir. Hazır sistem olarak gamegarajda bir sistem vardı 360mm ile o var.Bitenin illaki almama gerek yok 360 yapıyım bi marka yeter ve ayrıca 7900xd işlemci nasıl onla olurmu
Zaten onu halletmeye çalışıyorum 120bin maxla bu iş olcak psu 1000 wat olarak hallettim tamamBütçeniz ne kadar ? 7900x3d 4090 yapılabilir. Hazır sistem olarak gamegarajda bir sistem vardı 360mm ile o var.
Powerfull 9A-RTX4090 - Game Garaj
Powerfull 9A-RTX4090 ,Gücünü Yeni Nesil AMD İşlemci Ve Nvidia GeForce RTX 4090 Ekran Kartından Alan, Powerfull 9A-RTX4090 hazır sistem oyuncu bilgisayarı, en iyi fiyat ve taksit seçeneği ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Hallediyim olcakZaten onu halletmeye çalışıyorum 120bin maxla bu iş olcak psu 1000 wat olarak hallettim tamam![]()
Monitör değil sadece sistem ise 120k ya şöyle bir şey yapabilirsin. Kasa olarak HAF500 seçebilirsin önü mesh ve 2x200mm fanlar olduğu için.Zaten onu halletmeye çalışıyorum 120bin maxla bu iş olcak psu 1000 wat olarak hallettim tamam
Hallediyim olcak
360 mm sıvı soğutucu sigarmi ona ben sormuştum sığmaz demişlerdi o üründe airflow var nasıldır o ?Monitör değil sadece sistem ise 120k ya şöyle bir şey yapabilirsin. Kasa olarak HAF500 seçebilirsin önü mesh ve 2x200mm fanlar olduğu için.
HAF500 ün üst tarafına 360mm sığıyor.360 mm sıvı soğutucu sigarmi ona ben sormuştum sığmaz demişlerdi o üründe airflow var nasıldır o ?
Psu couger nasıl iyimiMonitör değil sadece sistem ise 120k ya şöyle bir şey yapabilirsin. Kasa olarak HAF500 seçebilirsin önü mesh ve 2x200mm fanlar olduğu için.
Teşekkür ederim ciddenHAF500 ün üst tarafına 360mm sığıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 31934![]()
Cooler Master HAF 500 Mid Tower Case
Cooler Master’s classic HAF series is making a return with HAF 500. Built for high airflow and peak performance, the HAF 500 boasts iconic 200mm large intake ARGB fans, ensuring unparalleled intake and cooling efficiency. The chassis features a dedicated GPU fan, adjustable to various GPU lengths.www.coolermaster.com
Benim attığım sisteme benim attığım görseldekini seç. Bütçene göre özelleştirdim ben.Psu couger nasıl iyimi![]()
Psu nasıl hocam iyimidirHAF500 ün üst tarafına 360mm sığıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 31934![]()
Cooler Master HAF 500 Mid Tower Case
Cooler Master’s classic HAF series is making a return with HAF 500. Built for high airflow and peak performance, the HAF 500 boasts iconic 200mm large intake ARGB fans, ensuring unparalleled intake and cooling efficiency. The chassis features a dedicated GPU fan, adjustable to various GPU lengths.www.coolermaster.com
Hallediyorum eve gidince konuşuruz bekleBenim attığım sisteme benim attığım görseldekini seç. Bütçene göre özelleştirdim ben.
Discord nick atarmısin discorddan konuşalım uygunsaBütçeniz ne kadar ? 7900x3d 4090 yapılabilir. Hazır sistem olarak gamegarajda bir sistem vardı 360mm ile o var.
Powerfull 9A-RTX4090 - Game Garaj
Powerfull 9A-RTX4090 ,Gücünü Yeni Nesil AMD İşlemci Ve Nvidia GeForce RTX 4090 Ekran Kartından Alan, Powerfull 9A-RTX4090 hazır sistem oyuncu bilgisayarı, en iyi fiyat ve taksit seçeneği ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
piyasada FP olarak bitfenix çok iyi şuan 6000rpm pompa hızına ulaşan bu fiyata başka ürün yok 6000rpm e ulaşanda yokBitenin illaki almama gerek yok 360 yapıyım bi marka yeter ve ayrıca 7900xd işlemci nasıl onla olurmu