Arctic Freezer 34 Esports Duo İşlemci Soğutucusu

Nazmi.n

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
İyi forumlar. Ben arctic freezer 34 esports duo işlemci soğutucusu aldım ve içinden çıkan termal macunun hepsini sürmelimiyim diye merak ettim?

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
378
İyi forumlar. Ben arctic freezer 34 esports duo işlemci soğutucusu aldım ve içinden çıkan termal macunun hepsini sürmelimiyim diye merak ettim?
macun kac gram lık geldı daha once macun surmeıdnızmı? ıslemcının uzeerıne ortalama 1 nohut tanesı kadar sursenız sanırım yeterlı olucaktır

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
İşlemcinin üstünü tamamen kaplayan ince bir tabaka olsa yeterli. Kaç gram çıkıyor bilmiyorum ama 2 seferlik bir macun olabilir.

KS

Nazmi.n

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
İşlemcinin üstünü tamamen kaplayan ince bir tabaka olsa yeterli. Kaç gram çıkıyor bilmiyorum ama 2 seferlik bir macun olabilir.
Anladım teşekkür ederim. Birde işlemci soğutucusunun ve işlemcinin termal macunu ne sıklıkla değiştirilmeli?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Anladım teşekkür ederim. Birde işlemci soğutucusunun ve işlemcinin termal macunu ne sıklıkla değiştirilmeli?
Zaman değil de sıcaklığa göre değiştirmek daha iyi olur. Sıcaklık 80 derecelere geldiğinde değiştirmenizi öneririm.

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
2. el mi sıfır mı aldınız acaba?
Rica etsem satın aldığınız yeri öğrenebilir miyim?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri