- Tepki
- 3
Pump anakartta pump yazan yere fan shs fan yerine vrm i bilmiyorumArkadaşlar merhaba sıvı sogutucu montajını yaptım fakat
1 adet VRM
1 adet FAN
1 adet PUMP
1 adet .. .
Bu soketleri nereye bağlayacağım fan coklayıcım var fakat tüm soketleri dolu mecbur anakarta bağlayacağım ana kartım Asus Tuf Gaming B650 Plus
Hocam fanı cpu fan yerine söyledide üç dört kişi tek siz shs dediğiniz bi aksilik olmasın hocamPump anakartta pump yazan yere fan shs fan yerine vrm i bilmiyorum
Hocam dediginiz gibi kurulumu yaptım akşamda sistemi başlatıcam insallah sistem başlayınca sıvı sogutmada ayar yapın diyolar öyle bişey varmı taktıgım gibi kullanayım mıVRM dediği ,pompanın üzerindeki 60 mm,extadan konmuş, fanın ,soketi.
Şu şekilde takınız .
1. Cpu fan yazan soket ,radytörde fanlarından gelir Anakrtının üzerindeki cpu fan yazan sokete,takın.
2.VRM yazan soketi ,anakartınız üzerinde 4 adet ,Chassis (kasa) fan yazan soket var Herhangi birine.Kısaltılmış olarak, CHYS ,CH falanda yazabilir.
3.Pump yazan soketi ,anakrtınızda AIO PUMP veya sadece pump yazabilir. O sokete takınız.
İşlem tamamdır.
Hocam son sorum konu dısı olucak kusura bakmayın sistemi kurdum ikinci dikey monitörüm g5 2k ama 1440p ve 60hz gözüküyor görüntü kalitesiyle oynayamıyorum seçenek yok neden sizceHiç bişeyi kurcalama Takıp,kullanacaksın.