- Tepki
- 8
İşlemci termal macunu yenilemek için bunu almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? bunu kullanan bir kaç kişi gördüm çok memnunlar bide cooler master var oda fazla kullanan var
alınır bence
İşlemci termal macunu yenilemek için bunu almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? bunu kullanan bir kaç kişi gördüm çok memnunlar bide cooler master var oda fazla kullanan var
teşşekür ederimAlınır ama Teknobiyotik üzerinden almanızı tavsiye ederdim. Diğer yerlerde sahte ürün gelebilir.
![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun (4gr)(Spatulalı) (AR-ACTCP00031B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
MX4 daha iyi bir ürün alınır