100M RGB fanlı onun kontrolcüsü uymaz bu fanlara.MSI MAG FORGE 100M kasaya uygun mu ayriyeten bunlari öne alip kasadaki mevcut fanlari da üste alsam olur mu havayı disari vericek sekilde
Arctic LF II 240 tada bu fanlar var ama en iyi sıvı soğutmalardan birisi. CFM ile bitmiyor iş.Eğer doğru gördüysem CFM değeri daha yüksek olabilirdi.
Sizin kadar bilmiyorum hocam. Sadece CFM değerine baktım fan başına 220tl ye düşük geldi.Arctic LF II 240 tada bu fanlar var ama en iyi sıvı soğutmalardan birisi. CFM ile bitmiyor iş.
Fan basınç değerleri var. 68.5 CFM olan bir fan 1.87 basınç veriyor. Bu fan 48.5 CFM ile 1.85 veriyor. Bu farkta RMP ve fan yaprakları sayesinde oluyor. 2000 RPM hıza çıkıp en sessiz çalışan fanlardan birisidir bu.Sizin kadar bilmiyorum hocam. Sadece CFM değerine baktım fan başına 220tl ye düşük geldi.
Mantığını anlatan bir şey bulursam bakarım. Daha yüksek CFM değeri ile neredeyse daha az basınç saçma gibi.Fan basınç değerleri var. 68.5 CFM olan bir fan 1.87 basınç veriyor. Bu fan 48.5 CFM ile 1.85 veriyor. Bu farkta RMP ve fan yaprakları sayesinde oluyor.
Saçma değil dostum 1 yaprağın dönerken çektiği ve ters tarafa gönderdiği hava miktarıyla alakalı. P12 fanlarının fan yapraklarının şekli aşırı iyi.Mantığını anlatan bir şey bulursam bakarım. Daha yüksek CFM değeri ile neredeyse daha az basınç saçma gibi.
Dediğim gibi pek anlamıyorum. Düz mantıkla saçma geldi. Böyle deyince anladım.Saçma değil dostum 1 yaprağın dönerken çektiği ve ters tarafa gönderdiği hava miktarıyla alakalı. P12 fanlarının fan yapraklarının şekli aşırı iyi.
Bahsettiğim fanda bak bu kötü bir fan değil zaten. Değerlerine bak ikisi arasında.Dediğim gibi pek anlamıyorum. Düz mantıkla saçma geldi. Böyle deyince anladım.