- Tepki
- 225
Beyler selam , 6-7 aydır arctis 5 kullanıyorum ve oyunlarda ses yeterli hatta fazla bile geliyor ama müzik dinlerken felan çok yetersiz güçsüz kalıyor , 1000 TL'ye indirimden almıştım ve başka alacak kulaklık bulamadım o zaman bu yüzden iade etmedim , acaba ne yapabilirim sesi yükseltmek için ?
Driverlerin güncel olduğuna eminim + steel series gg yazılımını indirip eq ayarı bile yapsam ses azcık artıyor ama bu seferde bozuluyor ses .
Kulaklığı ps4e taktığımda ses baya iyi geliyor ama pcde yetersiz kalıyor , konfor olarak felan çok iyi çok rahat kulaklık ama tek yaşadığım problem yetersiz ses.
Anakart ses yongası ile alakalı olabilirmi? Anakartım a520m-a .
Alırken sesin az olduğunu söylemişlerdi ama başlarda sorun etmedim ama şuan çok yetersiz kalmaya başladı ses çok müzik dinliyorum.
Driverlerin güncel olduğuna eminim + steel series gg yazılımını indirip eq ayarı bile yapsam ses azcık artıyor ama bu seferde bozuluyor ses .
Kulaklığı ps4e taktığımda ses baya iyi geliyor ama pcde yetersiz kalıyor , konfor olarak felan çok iyi çok rahat kulaklık ama tek yaşadığım problem yetersiz ses.
Anakart ses yongası ile alakalı olabilirmi? Anakartım a520m-a .
Alırken sesin az olduğunu söylemişlerdi ama başlarda sorun etmedim ama şuan çok yetersiz kalmaya başladı ses çok müzik dinliyorum.