Arctis Nova 3 Wireless – Hiçbir Cihazda Medya Sesi Çalışmıyor

werabath

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,

Arctis Nova 3 Wireless kullanıyorum ve medya sesi çalışmıyor.

Mikrofon ve Side Voice normal şekilde çalışıyor, ancak normal medya sesini kulaklıktan duyamıyorum. Kulaklığı PC, laptop ve telefonda Bluetooth üzerinden test ettim ve hiçbir cihazda medya sesi gelmiyor.

Ayrıca PC'de başka bir JBL Bluetooth kulaklık test ettim ve JBL normal şekilde çalışıyor.

Bu sorun daha önce de başıma geldi. Daha önce ses tamamen gitmişti ancak bir süre sonra kendiliğinden tekrar çalışmaya başlamıştı. Mevcut sorundan önce de özellikle oyun oynarken ara sıra ses kesilmesi ve cızırtı/pıt pıt sesleri yaşıyordum.

Kulaklığı sıfırladım, kablosuz dongle'ı yeniden eşleştirdim, SteelSeries GG'yi yeniden yükledim, Bluetooth cihazını kaldırıp tekrar ekledim ve firmware güncellemesi olup olmadığını kontrol ettim. GG'de herhangi bir firmware güncellemesi görünmüyor.

Bunun bir firmware sorunu veya kulaklığın geçici olarak kilitlenmesi olma ihtimali var mı? Deneyebileceğim bir firmware kurtarma veya yeniden firmware yükleme yöntemi var mı?

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
163
KS

werabath

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

şöyle birşey buldum. ayrıca araştırmak istersen:

"Arctis Nova 3 Wireless no media sound" diye bir google araması yapınca çok sayıda sorun çözüm video ve açıklaması çıkıyor. onlardan biri işine yarayabilir yanlız

bu ürün bana çok sıkıntılı imajı verdi. uğraşırda sonuç alamassan bir şekilde kulaklığı iade edersen

https://root-nation.com/en/pc-en/pc-accessories-en/en-hator-hyperpunk-3-usb-review/

https://www.epey.com/kulaklik/hator-hyperpunk-3-wireless.html
ya normalde daha önce böyle bi sıkıntı yoktu dün gece laptopdan pc ye geçerken platformlar arası değiştirebilme özelliği var tuş ile bluetooth ve 2.4 arası geçiş yapabiliyorsun ona bastım laptobu kapattım pcye geçtiğimde çalışmamaya başladı o attığın metindeki herşeyi denedim bide videolara bakacağım şimdi

KS

werabath

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ne yazıkki videolarda da hayır yok sanırım bozuldu veya ona benzer birşey oldu sesi algılamasına rağmen hiçbir sesi vermiyor sadece pıt pıt ve cızırtı sesleri veriyor video açıkken

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
163
ne yazıkki videolarda da hayır yok sanırım bozuldu veya ona benzer birşey oldu sesi algılamasına rağmen hiçbir sesi vermiyor sadece pıt pıt ve cızırtı sesleri veriyor video açıkken
neyazıkki muhtemelen

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri