Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sisteme aniden yükleneceği için işlem öncelik sıralamasında bir karışıklık çıkacaktır. Daha sonra web sayfaları sırayla açılmaya ve içerikleri yüklenmeye başlayacaktır. Bu süre zarfında sistem özellikleri göre explorer donabilir masaüstü beyaz ekranda kalabilir. Tüm web site açma isteği bittikten sonra sistem kendini toparlama çalışacaktır. Tüm bu süreçlerin sonunda muhtemelen yetersiz bellek hatası alıp tüm açık uygulamaları kapatacaksınız.
Bir not defteri açıp içerisine start www.google.com yazıp alt satırlara yineleyerek devam edin. Dosya farklı kaydet seçeneği ile isim.bat şeklinde masaütüne kaydedin. Daha sonra derin bir nefes alıp oluşturduğunuz .bat dosyasına tıklayın.
Aşağıda paylaştığım Google.txt isimli not defterinin içinde 500 satır mevcut. Bunu .bat olarak değiştirerek deneme yapabilirsiniz.