Argb 3 Pi̇n Nasıl Takacağım?

Languana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Arkadaşlar merhaba ıd-coolıng se-224-xts ARGB işlemci fanı satın aldım anakartımda 3 pin çıkış yokmuş yeni farketttim kasanın üzerinde gelen bir kontrolcü var nasıl bağlayabilirim.

Arkadaşlar merhaba ıd-coolıng se-224-xts ARGB işlemci fanı satın aldım anakartımda 3 pin çıkış yokmuş yeni farketttim kasanın üzerinde gelen bir kontrolcü var nasıl bağlayabilirim.
Kasadaki kontrolcü bu

Ekli dosyalar

• IMG_20230621_184708.jpg
    IMG_20230621_184708.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 17

Zfx67

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

Kasadaki kontrolcü bu
Knk bildiğim kadarıyla fanında bir güç çıkışı birde argb çıkışı olması lazım rgb kontürolcüye argb olan kısmı bağlayacaksın bütün fanların diğer uçlarını ise kasada sys_fan a takacaksın birde kontürolcüden tek bir çıkış olması lazım onuda anakarta rgb çıkışına bağlaman gerek

KS

Languana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Knk bildiğim kadarıyla fanında bir güç çıkışı birde argb çıkışı olması lazım rgb kontürolcüye argb olan kısmı bağlayacaksın bütün fanların diğer uçlarını ise kasada sys_fan a takacaksın birde kontürolcüden tek bir çıkış olması lazım onuda anakarta rgb çıkışına bağlaman gerek
Kontolcüde pin çıkışları yokki değişik bişey fan 5 yazıyı hepsi oraya bağlı

KS

Languana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
O zaman kontrocünün üzerinde fan yazıyor fan çıkışını kontrolcüye rgb çıkışını ise anakarttaki rgb bölümüne bağlayacaksın

O zaman kontrocünün üzerinde fan yazıyor fan çıkışını kontrolcüye rgb çıkışını ise anakarttaki rgb bölümüne bağlayacaksın
Derdimi anlatamadım anakarrta 3 pin çıkış yok sadece 4 pin var onu bağladım fan çalışıyor fakat argb çıkışı yok 3 pinli
kontrolcüde seri bağlantı yapapı bağlamışlar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri