Öneri Argb Kontrolcü Önersisi

burakrocky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
merhaba ben Asiahorse’dan 6 adet ARGB fan aldım ama anakartım (asus prime h610m-k) argb desteklemiyor, bende bakındım çeşitli kontrolcüler varmış ama hangisini alayım bilemedim, isteğim şu; hem uygulama üzerinden kullanılsın hemde kumandası olsun, ama sorduğum bazı kişiler uygulama üzerinden kontrol edemezsin dedi.birde 6 tane fan aldım ileride 3 tane de sıvı soğutucu için alacağım bana argb kontrolcüsü önerir misiniz. Şimdilik bu alttaki kontrolcüyü buldum, önerileriniz nedir.(sistemim;5060,i5 14400F,h610m-k,16ram,msi mag a600d(psu))

IMG_4755.png

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Anakartında Argb girişi yoksa uygulama ile fanların rengini değiştiremessin. Kumandalı Argb fan kontrolcü alırsan o şekilde kumanda dan manuel olarak değişir, markası fark etmez orta kalite her hangi birisi olur, kontrolcünün bir girişine çoğaltıcı kablo ile iki tane fan bağlayabilirsin.

KS

burakrocky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Anakartında Argb girişi yoksa uygulama ile fanların rengini değiştiremessin. Kumandalı Argb fan kontrolcü alırsan o şekilde kumanda dan manuel olarak değişir, markası fark etmez orta kalite her hangi birisi olur, kontrolcünün bir girişine çoğaltıcı kablo ile iki tane fan bağlayabilirsin.
çoğaltıcı kablo nasıl oluyor acaba bilmiyorumda

KS

burakrocky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
birde sizce ilk yazdigim kontrolcu mu yoksa bu mu hangisini onerirsinizEkli dosyayı görüntüle 2641539

Ekli dosyalar

• IMG_4945.png
    IMG_4945.png
    919.6 KB · Görüntüleme: 8
KS

burakrocky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
İki ürün de aynı kalitede sayılır görsel olarak hangisi hoşuna giderse onu al.
zeten kasanin arkasina koyacagim gorunur biryerde durmayacak diye dusunuyorum o yuzden cok pinlisini almam daha iyi olur diye dusunuyorum

Vorcha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
merhaba ben Asiahorse’dan 6 adet ARGB fan aldım ama anakartım (asus prime h610m-k) argb desteklemiyor, bende bakındım çeşitli kontrolcüler varmış ama hangisini alayım bilemedim, isteğim şu; hem uygulama üzerinden kullanılsın hemde kumandası olsun, ama sorduğum bazı kişiler uygulama üzerinden kontrol edemezsin dedi.birde 6 tane fan aldım ileride 3 tane de sıvı soğutucu için alacağım bana argb kontrolcüsü önerir misiniz. Şimdilik bu alttaki kontrolcüyü buldum, önerileriniz nedir.(sistemim;5060,i5 14400F,h610m-k,16ram,msi mag a600d(psu))

Ekli dosyayı görüntüle 45663
hocam bunun olup olmadığını kasada nasıl görebilirim arka paneli sökmemmi lazım ram i anakart üzerinden değiştirebiliyorum ama sıvı soğutucu ve kasa fanları kasanın üzerindeki tuştan renk değişiyor argb sleeved kablolar alacağımda bu lazımmı kontrol için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri