- Konu Sahibi
ben gpu da çalışan uygulamaları nasıl kapatabilirim ?
Kullanımı normal bende de %4-6 arası değişiyorben gpu da çalışan uygulamaları nasıl kapatabilirim ?
Windowsun kendi uygulamaları çoğu normal bir durum dediğim gibi bendede GPU kullanımı %4-6 arasıEkli dosyayı görüntüle 13956
benim dediğim cpu değil gpu yani bu resimdeki uygulamalar neden hep gpu kullanıyor gözüküyor ?
RDR2 ye girip kontrol edeceğim bende nasıl görünüyor diye geri dönüş yapayım ondan sonraama rdr2 girince yaklaşık 1 gb kullanıyor gözüküyo diğer uygulamalar. 4 6 arası olsa 1 gb etmez ki
Neredeyse aynı hocam normal bir durumçok iyi olur bekliyorum hocam
Ayarlar yüksek-ultra karışık olmalı kartım NVIDIA değil AMD o şekilde bakamıyorum.anladım hocam teşekkür ederim. bu arada sizin grafik ayarlarınız neyde az gpu ram tüketiyorda. ayrıca hocam nvdia gpu etkinliğinde sizde neler açık acaba ?
Hocam o font fıxe denedim olmadı yamanın linki varsa atarmısınhocam makine çeviriden yeni yama indirdim. girmeden önce font fıxe basıp oyunu başalatıyom.
Sağol hocam
hocam burdan bu uygulamayı indir. ordan rdr2 seç. sonra yamayı oyunun bulunduğu klasörü seçip kur. daha sonra her girişinde oyun dosyalarından yama simgesine tıklayıp font fıx yap daha sonra oyunu başlat