İşlemci de boş pin mi? Var.Eğer arkadaşın şanslı ise boş pine denk gelmiş olabilir
Bu saate açık bir yer bulamayız dimi?Lehimlenmesi lazım. İşinin ehli biri yapabilir. Bükülme olsa kalem ucuyla vs halledilir ama kırıldıysa lehim şart.
İsmi Murat mi?Forumda bir arkadaş vardı, oda işlemcinin pini yamultmuştu, düzelteyim derken kırmıştı sanırım. Aynı kişi olabilir mi![]()
Bu saate açık bir yer bulamayız dimi?
İsmi Murat mi?![]()
Bu arada pin tamiri yapan birini zor bulursunuz, bulsanız dahi uğraşmayabilir. Hiç oynamadan direkt servise gönderin, düzelteyim derken düzeltilemeyecek duruma gelebilir.Yardım - İşlemci Yükselttim Ama Görüntü Alamıyorum.
Merhaba, ekran kartımla artık darboğaz yapması sebebiyle Ryzen 3 1300X'imi Ryzen 5 5500 ile değiştirmek istedim. Gelen kargoyu bir hevesle açarken işlemci elimden kaydı ve birkaç pin hafif yamuldu. Sokete takıp denediğimde oturdu gibi gelmişti (sonradan fark ettiğimde çok hafif oynadığını...forum.pchocasi.com.tr
Bu konudaki arkadaşta sanırım aynı kişi değillerişlemci pini konusu olunca aklıma o geldi.
Yok o buralar da takılmaz geriliyor arkadaşım, Mal yeminle adama hafif hafif dedikçe adam pini kırmış ya.Yardım - İşlemci Yükselttim Ama Görüntü Alamıyorum.
Merhaba, ekran kartımla artık darboğaz yapması sebebiyle Ryzen 3 1300X'imi Ryzen 5 5500 ile değiştirmek istedim. Gelen kargoyu bir hevesle açarken işlemci elimden kaydı ve birkaç pin hafif yamuldu. Sokete takıp denediğimde oturdu gibi gelmişti (sonradan fark ettiğimde çok hafif oynadığını...forum.pchocasi.com.tr
Bu konudaki arkadaşta sanırım aynı kişi değillerişlemci pini konusu olunca aklıma o geldi.
Bulamazsınız nadir bide bunu yapan yerler bos pin var denesin bi takmayıBu saate açık bir yer bulamayız dimi?
İsmi Murat mi?![]()
Abi bu ortamı nerde bulabilirim benimde arkadaşım eşcinsel taklidi yapıyor banaMerhaba,
Arkadaşlar daha önce bir arkadaşım işlemciyi otuttururken pinler den birini yamultmuştu , Mesaj attı şimdi.
Ekli dosyayı görüntüle 18046
Şimdi tam olarak ne yapmamız lazım. Bu bir daha düzelmez veya çalışmaz.
Yanına gideceğim, Biraz dan bakarım ben denerim İzinli günüm de bile rahat bırakmayan dostlarım var çok şükürBulamazsınız nadir bide bunu yapan yerler bos pin var denesin bi takmayı
Öyle dostlara can kurban hocam arkadaşsız kaldigim bir donem vardı o aralık çok kötü oluyor bırakın çağırsınYanına gideceğim, Biraz dan bakarım ben denerim İzinli günüm de bile rahat bırakmayan dostlarım var çok şükür![]()
![]()
asdasd
Hiç bulaşma hocam işin içinden çıkamasın görüyorsun benim halimi izinli günde bile yanına gidiyorum.Abi bu ortamı nerde bulabilirim benimde arkadaşım eşcinsel taklidi yapıyor bana![]()
Oğlum adam gel çay içelim 2 sohbet edelim diye çağırsa eyvallah başımın üstünde yeri var koşa koşa giderim ama adam işi düştü diye gel diyor.Öyle dostlara can kurban hocam arkadaşsız kaldigim bir donem vardı o aralık çok kötü oluyor bırakın çağırsın![]()
Ndkdjsksnsks bu arada https://www.teknikservisuzmani.com/amd-islemci-tamiri/Hiç bulaşma hocam işin içinden çıkamasın görüyorsun benim halimi izinli günde bile yanına gidiyorum.![]()
Oğlum adam gel çay içelim 2 sohbet edelim diye çağırsa eyvallah başımın üstünde yeri var koşa koşa giderim ama adam işi düştü diye gel diyor.![]()
![]()
: D asdasdasd
Allah allah niye açılmaz ya üst seviye işlemci (!)Bizim ortam daha iyi aptal arkadaşım i5 6.nesile 3080 takmıştı sonra niye açılmıyo diye beni çağırdı pazar akşam 23sularında
Vay bizimkide rx 580 li sistemi 18 e vermeye çalışıyor söyle bende gelip konuşayım o adamlaBizim internet cafe ci çok iyi adamla gpu konuşuyoz kral adam indirim yapıyo bana
Kanka o sistem wattman veriyor DimiVay bizimkide rx 580 li sistemi 18 e vermeye çalışıyor söyle bende gelip konuşayım o adamla
Ben de zannediyorum ki tek benim arkadaşlar deli dolu daha kötüsü de varmış güzel güzel.Bizim ortam daha iyi aptal arkadaşım i5 6.nesile 3080 takmıştı sonra niye açılmıyo diye beni çağırdı pazar akşam 23sularında