Arkadaşımdan 300 TL Ye Dualschock Alacağım Sizce Alinirmi

KeremmOz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Arkadaşımdan DS4 alacağım.Geçen sene almış ve çok kullanmamış.Sadece bir kere telefona bağlamış ve sonra r3 sağa dönmeye başlamış kendi kendine.Sonrada zaten kullanmamış.Bunun bir çözümü var mı?Ve 300 lt ye alınır mı?Geçen sene teknosadan alınmış bir cihaz.Pc ye bağlayacağım.Baglamak için Bluetooth adaptör lazımmış.Ds4 adaptör olmadan normal kablo ile de çalışır mi simdilik.Sizce ne yapmalıyım? Almalı mıyım?Alırsam PC ye takmak için illa Bluetooth adaptör mü olması lazım?Ve dualschock 4 PC de sorunsuz çalışır mi

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
PC için DS5 veya Xbox 8 / 9. nesil alman lazım. DS4 uyumluluk sorunları var. Fakat DS5 şuan pc de tamamen %100 uyumlu. Tabi adaptif trigger gibi özellikleri Drx programı ile belli başlı oyunlarda kullanıyorsunuz. Gerçi 2-3 özellik dışında xbox kontrolü ile tamamen aynı uyumluluk gösteriyor.

TearsB14

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
hocam ds4 windows 10 sürümüne göre otomatik tanımlı olur. Ben aktif sekılde her gün type c kablo ile kullanıyorum bi sıkıntı yasamadım. Fakat sağa dogru analog kayması veri kaybı yasatır oyun deneyimini baltalar. Fifa falan oynuyorsan hele çöp controller haberin olsun. Aktif olarak her gün fifa oynuyorum sırf bu yüzden zamanla biriktirdiğim 4 dualshock var :D Padlerini alıp kendin tamir edebilirsin ayrıca eğer yatkınsan,orjinal hissiyatı pek vermiyor ama kurtarır.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
PC için DS5 veya Xbox 8 / 9. nesil alman lazım. DS4 uyumluluk sorunları var. Fakat DS5 şuan pc de tamamen %100 uyumlu. Tabi adaptif trigger gibi özellikleri Drx programı ile belli başlı oyunlarda kullanıyorsunuz. Gerçi 2-3 özellik dışında xbox kontrolü ile tamamen aynı uyumluluk gösteriyor.
yedek ped alabilirsin orjinalle aynı hissi vermez ama kullanılır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri