- Tepki
- 2
Arkadaşlar ben bir kulaklık alacam dışarda telefonla kullanabilecegim ve eve gelince bilgisayarda oyun oynayabilecegim bir kulaklık arıyorum 2000 max bütçe ama azcık daha aşabilirsiniz kulaküstü
Arkadaşlar ben bir kulaklık alacam dışarda telefonla kullanabilecegim ve eve gelince bilgisayarda oyun oynayabilecegim bir kulaklık arıyorum 2000 max bütçe ama azcık daha aşabilirsiniz kulaküstü
kral bunda 7.1 car mı oyun için ya da jbl 570 bt iş görür mü oyunlarda arasında kaldım bunlaDaha iyisi var ama kaba durmaz mikrafonuda cikarilabiliyor![]()
Corsair HS75 XB Wireless CA-9011222-EU Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS75 XB Wireless CA-9011222-EU Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS75 XB Wireless CA-9011222-EU Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.503,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu fiyatlara adam gibi 7.1 yok hepsi sanal bu yuzden cok takilmakral bunda 7.1 car mı oyun için ya da jbl 570 bt iş görür mü oyunlarda arasında kaldım bunla
570 bt mi bu mu senceBu fiyatlara adam gibi 7.1 yok hepsi sanal bu yuzden cok takilma
Bu fiyatlara adam gibi 7.1 yok hepsi sanal bu yuzden cok takilma
Benim attigimi al hem wireless hemde mikrafonu cirkin gozukmez570 bt mi bu mu sence
reis bu olur mu
![]()
Corsair HS55 Surround Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS55 Surround Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS55 Surround Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.973,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
eyw reisBenim attigimi al hem wireless hemde mikrafonu cirkin gozukmez
hocam ben bunu telefonda kullanabilir miyim
hayır kulanamazsanız kullansanızda mikrofonu çirkin gözükür
Attigim daha iyi neden hala arastiriyosunuz?
Rampage CRACK 2 Siyah Wireless 2.4G+ Bluetooth Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Rampage CRACK 2 Siyah Kulaklık Rampage Crack 2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Rampage CRACK 2 Siyah Wireless 2.4G+ Bluetooth Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Rampage CRACK 2 Siyah Kulaklık Rampage Crack 2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bunlar olur mu ve ikisi neredeyse aynı hngisi tercih edilmeli