ben obone olmadı kendısı maıl oturum acınca kendı kendıne olduÜcresiz sürüm bittikten sonra para isteyebilirler. Ama abonelik bitmeden abonelikten çıkarsanız istemezler diye düşünüyorum
Free versiyonda ücrestsiz 1 senelik abonelik hakkı sunuyor. Ancak paralı versiyonlarında ise 1 aylık deneme sürümü veriyor. Ben paralı versiyonda 1 aylık deneme yapmıştım ücretsiz, hali hazırda da 1 senelik free versiyonu şuan kullanıyorum.ben obone olmadı kendısı maıl oturum acınca kendı kendıne oldu
sorun olmaz yanı degılmı ben 1 yıl obenelık yapıldı 2 chaz baglayabılırsınız dıyınce korktum acıkcaasıFree versiyonda ücrestsiz 1 senelik abonelik hakkı sunuyor. Ancak paralı versiyonlarında ise 1 aylık deneme sürümü veriyor. Ben paralı versiyonda 1 aylık deneme yapmıştım ücretsiz, hali hazırda da 1 senelik free versiyonu şuan kullanıyorum.
Yok hocam sorun olmaz. free de olsa 1 sene ücretsiz kullanma hakkı veriyor ancak ücretli sürümlere göre çok daha donanımsız. 1 sene sonrasında premium a geçmek zoruındasınız yada yeni bir e posta ile tekrar üye olup 1 sene daha free sürümü kullanabilirsiniz.sorun olmaz yanı degılmı ben 1 yıl obenelık yapıldı 2 chaz baglayabılırsınız dıyınce korktum acıkcaası
cok tesekkur ederım kafaya takmıstım bunu sayenızde rahatladımYok hocam sorun olmaz. free de olsa 1 sene ücretsiz kullanma hakkı veriyor ancak ücretli sürümlere göre çok daha donanımsız. 1 sene sonrasında premium a geçmek zoruındasınız yada yeni bir e posta ile tekrar üye olup 1 sene daha free sürümü kullanabilirsiniz.
Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu.cok tesekkur ederım kafaya takmıstım bunu sayenızde rahatladım
oldun ustam sagalasın kokrmustum obonelık felan aldı dıyeRica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu.
1 senelik ücretsiz sürümde tüm özellikler açık değil dimi?Yok hocam sorun olmaz. free de olsa 1 sene ücretsiz kullanma hakkı veriyor ancak ücretli sürümlere göre çok daha donanımsız. 1 sene sonrasında premium a geçmek zoruındasınız yada yeni bir e posta ile tekrar üye olup 1 sene daha free sürümü kullanabilirsiniz.
Hayır değil. Premium dan daha donanımsızdır.1 senelik ücretsiz sürümde tüm özellikler açık değil dimi?