- Tepki
- 10
ASUS PRIME H610M-K D4 Anakart
ASUS PRIME H610M-K D4 — Intel H610 LGA1700 soket Mikro ATX anakart. DDR4, 2 x DIMM yuva, 64 GB’a kadar bellek. Gaming.Gen.TR’de inceleyin.
iyi bir anakart m2 slotu gen 3 bu bir eksiarkadaşlar bu anakart nasıl artıları eksileriyle söyleyebilir misiniz pek bilgim yok bu konuda![]()
ASUS PRIME H610M-K D4 Anakart
ASUS PRIME H610M-K D4 — Intel H610 LGA1700 soket Mikro ATX anakart. DDR4, 2 x DIMM yuva, 64 GB’a kadar bellek. Gaming.Gen.TR’de inceleyin.www.gaming.gen.tr
beni uzun süre götürür dimi eski bir anakart değil herhaldeiyi bir anakart m2 slotu gen 3 bu bir eksi
Birazda uzun ömürlülük istiyosan gigabyte b660m gaming bak 2300tl falandıbeni uzun süre götürür dimi eski bir anakart değil herhalde
intel i5 12400fBu anakarta takacağın parçalar ne olacak bunlar belli mi ?
tamamdır teşekkür ederimBirazda uzun ömürlülük istiyosan gigabyte b660m gaming bak 2300tl falandı
parçalarin uyumlu olduğunu söyleyebilirsin ama değil miAnakart seçilirken işlemcini besleyen VRM değerleri vardır VRM güçlü olmalıdır ki işlemcin tam performansında çalışırken anakartın bunu rahatlıkla karşılayabilsin ve ısınmasının da önüne geçilmiş olur ama senin işlemcin 65w tdp değerine sahip ve O.c için müsait değil diye biliyorum konu hakkında çok detaylı bir bilgiye sahip değilim fakat bu durumda o kadar da yüksek VRM gücüne sahip bir anakart almana gerek yok senin bahsettiğin anakartı internetten araştırdım kendi sitesinden de arattım ama belirtmemişler sanki VRM gücünü öğrenemedim bir türlü. Bu konu hakkında daha detaylı bilen kişiler daha doğru yönergeler gösterecektir anakartın sahip olduğu mosfetler malzeme kalitesi vb hepsi önemli etkenler göz ardı edilmemesi gerekiyor
İleri de İşlemci yükseltmesi düşünüyormusunbeni uzun süre götürür dimi eski bir anakart değil herhalde
hayır düşünmüyorum bi 4 5 sene dokunmamİleri de İşlemci yükseltmesi düşünüyormusun
Evet onda bir sıkıntı göremedim parçalar hepsi uyumlu şekilde çalışırparçalarin uyumlu olduğunu söyleyebilirsin ama değil mi
O zaman sıkıntı olmazhayır düşünmüyorum bi 4 5 sene dokunmam
tamamdır teşekkür ederimEvet onda bir sıkıntı göremedim parçalar hepsi uyumlu şekilde çalışır
tamamdır teşekkür ederimO zaman sıkıntı olmaz
Rica ederim.tamamdır teşekkür ederim
tamamdır teşekkür ederim