Arkadaşlar bu sorunuma lütfen çözüm bulmama yardımcı olun?

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Arkadaşlar monitörümde zamansız bir şekilde ekran 1-2 saniyeliğine gidiyor ekran kartı sürücülerini ddu ile kaldırıp yeniden yükledim monitörü farklı bir hz çektim g-syncyi kapattım kabloların ucunu değiştirip taktım gene olmadı telefona video çektim tam kapanma esnasında çektim o sırada fark ettim ki güç ışığı sönmüyor gene beyaz ama ekran 1-2 saniyeliğine kapanıyor sorunu tam anlayamadımve kafayı yemek üzereyim prizleride değiştirdim gene olmadı ne yapayım arkadaşlar acil tavsiye verin

eck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Daha önce playstationda başıma gelen bir olay hdmı kablosunu yuvasına tam oturtarak çözmüştüm. Kablolar bazen temassızlık yapabiliyor.

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Daha önce playstationda başıma gelen bir olay hdmı kablosunu yuvasına tam oturtarak çözmüştüm. Kablolar bazen temassızlık yapabiliyor.
hocam dp kablosu kullanıyorum hepte aynı sürede yapmaz ki

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
@Black-x

Oyun Oynarken Mı? Gitmeler Meydana Geliyor Yoksa Kişisel Kullandığın Zaman' da Meydana Geliyor Mu? Kardeşim..

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
oyun oynarken hiç olmadı kişisel googleda falan oluyor kardeşim
Anladım, Kardeşim '' Bu Sorun, Grafik Sürücünüz Düzenli Aralıklarla Çökecek Gibi Görünüyor '' Grafik Sürücüsünü Kaldırıp İyi Varsayılanı Yüklemesine İzin Vermek İçin Yeniden Başlatın. Hangi Ekran Katını Kullanıyorsanız En Güncel Sürücüyü Yüklemeyi Özen Gösterin Lütfen..

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Anladım, Kardeşim '' Bu Sorun, Grafik Sürücünüz Düzenli Aralıklarla Çökecek Gibi Görünüyor '' Grafik Sürücüsünü Kaldırıp İyi Varsayılanı Yüklemesine İzin Vermek İçin Yeniden Başlatın. Hangi Ekran Katını Kullanıyorsanız En Güncel Sürücüyü Yüklemeyi Özen Gösterin Lütfen..
rtx 3070ti kullanıyorum daha bugün ddu ile sıfır kurulum yapıp en güncel sürümü yükledim

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
rtx 3070ti kullanıyorum daha bugün ddu ile sıfır kurulum yapıp en güncel sürümü yükledim
Yüklediğiniz Halde Sorun Hala Devam Ediyor, DP Kablosun' da Kopukluk Veya Ezilme Olma Şansı' da Yüksel Olabilir Kontrol Ettiniz Mı? Veya Mönitor Arızalı ' da Olabilir..

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Yüklediğiniz Halde Sorun Hala Devam Ediyor, DP Kablosun' da Kopukluk Veya Ezilme Olma Şansı' da Yüksel Olabilir Kontrol Ettiniz Mı? Veya Mönitor Arızalı ' da Olabilir..
onları kontrol etme şansım yok ama ekran kartında sorun olabilir mi?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Aynı sorun şu anda bende de var. Düzenli olan bir şey değil.
Bazen 5 saat boyunca hiç olmuyor, bazen 30 dakikada 3 kere oluyor.
Daha önceden de aynı sorunu 1 kez yaşamıştım. Ekran kartı güncellemesinden sonra olmuştu.
Şimdi de aynı şekilde, güncelleme sonrasında olmaya başladı. Öncekinde de kendi kendine düzelmişti.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri