Arkadaşlar biraz önce bu kLavyeyi satın aldım uzun suredir indirime girmesini bekliyordum en ucuzu şu an 1.200tl sizce fp bi ürün mü
Onun yerine bence bu klavyeyi tercih edin bütçeyi arttırıp.Arkadaşlar biraz önce bu kLavyeyi satın aldım uzun suredir indirime girmesini bekliyordum en ucuzu şu an 1.200tl sizce fp bi ürün mü
Tuşları çok kolay bozuluyor bütçe belirt öneri yapalım.Arkadaşlar biraz önce bu kLavyeyi satın aldım uzun suredir indirime girmesini bekliyordum en ucuzu şu an 1.200tl sizce fp bi ürün mü
İndirime ne zaman girdi ?Onun yerine bence bu klavyeyi tercih edin bütçeyi arttırıp.
Hocam butce max 800 tl çıkarTuşları çok kolay bozuluyor bütçe belirt öneri yapalım.
En düşük fiyatı şuan 1400₺ bu bütçede alınabilecek en iyi klavyelerden.İndirime ne zaman girdi ?
Hocam tuşlari bozuldu mu admin reis tuşlari cok cabuk bozuluyor demişsakın iptal etme aynı ürünün siyahı bende var.
Ben almak istediğimde beyazı çok pahalıydı.
Ürün mükemmel ben 2-3 tane alıp stok yapmayı düşünecek kadar beğenip kafayı yedim.
Red switch benimde.
Belki yanlış yer ama tutamadım kendimi hocam, yeni rütbeniz hayırlı olsun şimdi gördümTuşları çok kolay bozuluyor bütçe belirt öneri yapalım.
15 dk önce falan girdiİndirime ne zaman girdi ?
Akakce / Cimri / Epey15 dk önce falan girdi
15 dk önce falan girdi
Belki yanlış yer ama tutamadım kendimi hocam, yeni rütbeniz hayırlı olsun şimdi gördüm![]()
En düşük fiyatı şuan 1400₺ bu bütçede alınabilecek en iyi klavyelerden.
Tuşları çok kolay bozuluyor bütçe belirt öneri yapalım.
Bayadır takipteydim hemen görünce yapıştım hocam güncellerler max 1 saateAkakce / Cimri / Epey
Gibi platformda gözükmüyor çok garip
Sitelerden bilgi alması uzun sürebiliyor. Kısa süreli indirimleri ya da fiyatın düştüğünü hemen göremezsiniz genelde.Akakce / Cimri / Epey
Gibi platformda gözükmüyor çok garip
Bu da cok iyiymis bu arada ama bu kadar çikmaz ya
Red Switch arkadaşlar Kimse yanılmasın..
Bence Klavyenin hası indirime girmiş.
Reis Sence hangisi daha iyi ?GameMower yerine Rampage seçerim;
![]()
Rampage KB-R210 Favory Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R210 Favory Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R210 Favory Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.549,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu klavyenin stogu biter max 10 dk ya bu arada piyasa fiyati 3k falan
Red Switch arkadaşlar Kimse yanılmasın..
Bence Klavyenin hası indirime girmiş.
Asus Rog Strix Scope Delux Red Switch seçerdim ama aşağıdaki hepsine bin basarReis Sence hangisi daha iyi ?
Msı Vigor ?
Asus Rog Strix Scope Delux Red Switch
Hocam beyaz renk kopegiyim yaGameMower yerine Rampage seçerim;
![]()
Rampage KB-R210 Favory Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R210 Favory Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R210 Favory Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.549,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com