@Raye Çıkabilir misin hocam bu fiyata çıkarsan al geç
O zaman ilk attığınız klavyeyi alın bütçenizede uyuyor.Hocam beyaz renk kopegiyim ya![]()
İkiside aynı değil mi? Ne farkı var ?Asus Rog Strix Scope Delux Red Switch seçerdim ama aşağıdaki hepsine bin basar
![]()
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.859,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunu alsana asus cherr mx red 1277 tlArkadaşlar yardim icin cok tesekkur ederim ilk attigim beyaz klavyeyi aldim geçtim ya
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.Arkadaşlar yardim icin cok tesekkur ederim ilk attigim beyaz klavyeyi aldim geçtim ya
Param olsa 2dk tereddut etmem bunu alirim ama max 800 cikiyor reis ya
Hayırlı olsun ozaman reisParam olsa 2dk tereddut etmem bunu alirim ama max 800 cikiyor reis ya
kaça düşmüştü göremedimBu klavyenin stogu biter max 10 dk ya bu arada piyasa fiyati 3k falan